Crystal Palace hakee tänään lohtua Carabao Cupista (League Cup) surkeasti alkaneeseen kauteen. Palace on alkanut vihdoin näyttää merkkejä heräämisestään. Valioliigassa toissa kierroksen voitto Chelseasta puhukoon puolestaan. Sen jälkeen tuli kuitenkin niukka 1-0 häviö vahvasti kautensa aloittaneelle Newcastlelle. Merkittävää on kuitenkin huomata, vaikka joukkueella on mennyt Valioliigassa huonosti, niin cupissa on saatu jo voitot Ipswichistä ja Huddersfieldistä.

Wilfried Zahan paluu hyökkäykseen tuntui herättävän joukkuetta ja kyllä niitä maalejakin alkaa sieltä tulla. Lisäksi Valioliigassa Palace on ollut hieman epäonninen, eikä pistemäärä näin kerro täysin oikeaa kuvaa joukkueen tasosta. Todennäköisesti vierailijat lähtevät otteluun suhteellisen vahvalla kokoonpanolla. Joukkue ei ole erityisessä otteluruuhkassa, ja nyt tärkeintä on vain saada onnistumisia oli peli sitten mitä kilpailua hyvänsä. Vierailijoiden suora voitto kelpaa näillä kertoimilla hyvin lapulle. Pelataan:

Crystal Palace -0.5 @ 2.62 Pinnacle

 

Vihjeet tarjoaa: Betsiblogi

Muistakaahan osallistua myös täysin ilmaiseen vedonlyöntikilpailuun

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *