Celtic ja Anderlecht kohtaavat tänään Mestarien liigassa lähes merkityksettömässä viimeisessä lohko-ottelussa. Jatkopaikat Mestarien liigassa ovat B-lohkossa jo jaettu PSG:lle ja Bayern Munchenille. Lohkon kolmas pääsee kuitenkin Eurooppa liigaan, ja tähän Anderlechtillä on vielä ohuen ohut sauma. Se vaatisi kuitenkin vähintään neljän maalin voittoa tänään vieraissa. Jos he tosissaan tätä lähtevät hakemaan, niin pelistä voi tulla hyvinkin avointa. Pelin avoimuus puolestaan kasvattaa maaliodottamaa.

Molemmat joukkueet pelaavat muutenkin melko isomaalisia otteluita. Edellisen kohtaamisen Celtic voitti vieraissa 3-0. Kotimaan sarjoissa Celticin otteluiden maalikeskiarvo on 2.9 ja Anderlechtin puolestaan 2.7. Tämän kauden Mestarien liigan maalikeskiarvoja ei kannata liikaa painottaa (4.4 ja 3.6), vaikka kylläkin ne ehkä kertovat jotain joukkueiden puolustuspelistä. Mutta molemmat ovat tosiaan kahdesti pelanneet PSG:tä ja Bayern Munchenia vastaan. Näillä pohjustuksilla suosittelen pelaamaan tähän peliin overia. Linjan voi miettiä omalle riskitasolle sopivaksi, mutta itse suosin 2.5 maalin linjaa.

 

Over 2.5 @ 1.76 Pinnacle

 

Vihjeet tarjoaa: Betsiblogi

Muistakaahan osallistua myös täysin ilmaiseen vedonlyöntikilpailuun

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *