Jääkiekon NHL

Chicago Blackhawks vs Buffalo Sabres, klo. 03:30 Suomen aikaa.

Pelivalinta: Chicago

Kerroin: 1.83 @Expekt

Panossuositus: 7/10

Chicago on ajautunut heille hyvinkin harvinaiseen, peräti viiden ottelun pituiseen tappioputkeen. Joukkueen selkeänä ykkösmaalivahtina häärivä Corey Crawford on ollut sivussa kolmesta viimeisestä ottelusta, mutta tekee ensi yönä jälleen paluun tositoimiin.

Chicago on myös tehnyt pienoisia viilauksia kokoonpanonsa suhteen, sillä kahdeksan ottelua tämän kauden aikana Blackhawks-paidassa tililleen kerryttänyt Tanner Kero on lähetetty takaisin Rockfordiin AHL:n puolelle. Uutena miehenä Blackhawksin riveihin nostettiin Vince Hinostroza, joka onkin ollut kuluvan kauden aikana AHL:n puolella todella raikkaalla pelipäällä iskettyään tehot 9+13=22 yhteensä 23:ssa ottelussa. Hinostroza pelaa siis ensi yönä tämän kauden debyyttiottelunsa ”ylhäällä”.

Buffalo, surullista mutta totta, ”Pässit” ovat liigan hännänhuippuna ja ovat onnistuneet iskemään 28 otteluun ainoastaan vaivaiset 60 täysosumaa, siis vain hivenen päälle kahden keskiarvolla per ottelu. Buffalo on pelannut 10 ottelua perätysten, jotka ovat ratkenneet varsinaisen peliajan puitteissa. Viimeisimmässä ottelussa Sabres haki vierasvoiton toisesta liigan häntäpäähän povatusta jengistä, Coloradosta.

Joukkueiden välinen tasoero on niin valtavan suuri, että tuohon kertoimeen voi vielä hyvinkin tarttua. Chicagon tähtipelaajiin lukeutuvat Patrick Kane ja joukkueen kapteeni Jonathan Toews ovat taatusti samaa mieltä siitä, että viiden ottelun pituiselle tappioputkelle pistetään stoppi. Hinostrozan nosto joukkueen mukaan tuo tietynlaista näyttämisen halua ja nälkää hänen osaltaan ja myös totta kai Crawfordin paluu askiin on enemmän kuin tervetullut asia kotijoukkueen kannalta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *