Jääkiekon NHL

Chicago Blackhawks vs. Montreal Canadiens, klo. 02:00 Suomen aikaa.

Pelivalinta: Chicago

Kerroin: 2.10 @

Panossuositus: 7/10

– Molemmilla joukkueilla on ottelu viime yöltä alla, sillä Chicago kävi hakemassa pisteet Minnesota Wildin vieraana 0-2 -vierasvoitolla ja Montreal hieman pidemmän kaavan kautta ylsi 4-5 -jatkoaikavoittoon Winnipeg Jetsin vieraana.

Huomioitavaa tähän kamppailuun lähdettäessä on se tosiseikka, että Blackhawks-veräjänvartija Corey Crawford on onnistunut pitämään maalinsa puhtaana viimeiset pelaamansa reilut 131 minuuttia. Montreal lähti peliin Winnipegiä vastaan todella kovaa ja joukkue kerryttikin laukauksia vastustajan maalia kohti tuon ottelun aikana huikeat 50, vieläkö jaksaa vai alkaako jalka painamaan?

Montrealin otteet jäällä tämän kauden osalta eivät ole vakuuttaneet ja myöskin Carey Pricen otteet joukkueen maalinsuulla ovat olleet enimmäkseen heikkoja. Carey Price on tästä ottelusta alavartalovamman vuoksi sivussa, joten torjuntavastuun vierailijan leirissä ottaa kaksikko Al Montoya & Charlie Lindgren.

Tätä kirjoittaessa ei aloittavia maalivahteja ole vielä vahvistettu, mutta mikäli Crawford jatkaa kotijoukkueen tolppien välissä niin vahva usko on siihen että kyseisen herran loisto-otteilla Crawford siivittää joukkueensa kolmanteen perättäiseen voittoon.

Maalintekijävetoihin suosittelen kotijoukkueen puolelta nuorta herraa nimeltä Alex DeBrincat, joka on saanut suurta vastuuta osakseen ja on myös onnistunut kahteen edelliseen otteluun. Montreal-leiristä katseet kohdistuvat väkisinkin ex-Blackhawks peluri Andrew Shaw’n suuntaan, joka hänkin onnistui viime peliin kahdesti.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *