Chl(jääkiekon mestarien liiga)
Frölunda HC-ZSC Lions klo 19.30
HV-71-Adler Mannheim klo 19.30
Pelivalinta Frölunda HC kerroin 1,52 @ ja HV-71 kerroin 1.65 @ Yhteiskerroin 2.51
Panostusuositus 8/10

Tänään se alkaa! Jääkiekon ehkä kiistellyin sarja CHL alkaa tänään. Sieltä usein löytyy mukavia ylikertoimia ja paljon pelattavia kohteita, joten vedonlyönnin kannalta se on mitä mainioin sarja. Varsinkin alkusarjassa tasoerot ovat suuria ja näin ollen kaikissa otteluissa ennakkosuosikit eivät välttämättä ole liikenteessä parhailla kokoonpanoillaan. CHL on kuitenkin nostanut profiiliaan huomattavasti ja se saakin nykyisin seuroilta enemmän arvostusta kuin alkutaipaleella.

Frölunda HC-ZSC Lions
Tuplan ensimmäisessä pelissä hallitseva mestari Frölunda kohtaa Sveitsiläisen ZSC Lionsin. Frölunda tulee todennäköisesti pelin aikana testailemaan eri variaatioita tulevaa SHL-kautta silmällä pitäen, kun samaan aikaan sveitsiläiset koettavat sinnitellä pelissä mukana.Frölunda on myös tehnyt hurjaa jälkeä harjoitusotteluissa murskaten mm. Ruotsin hallitsevan mestarin HV-71:n 8-1, tosin Frölundalla on vasta kolme harjoituspeliä vyöllään. Uskon Frölundan hakevan pelistä täyttä kolmea pistettä, mutta murskajaisiin en ottelussa usko. Frölundan motivaatiosta sarjaa kohtaan kertoo mm. se, että sillä on eniten mestaruuksia sarjasta (2).

HV-71-Adler Mannheim
Toisessa ottelussa hallitseva Ruotsin mestari HV-71 kohtaa saksalaisen Mannheimin. Pidän joukkueiden välistä tasoeroa niin suurena, että HV-71 kairaa voiton varsinaisella peliajalla, vaikkakin se ”neppailisi”. HV: harkkapelit ovat sujuneet kaksijakoisesti, mutta luulen ruotsalaisten syttyvän, kun ensimmäiset kunnon pelit alkavat.

Olethan muistanut osallistua meidän täysin ilmaiseen vedonlyöntikilpailuun. Osallistuminen on todella helppoa ja kätevää!

 vedonlyöntisivusto
– Parhaat kertoimet sekä kampanjat
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *