Salibandyliiga 16.10

Classic-EräViikingit

Tänään salibandyväelle tarjoillaan todenteolla herkkua kun viime kauden finalistit Classic ja EräViikingit iskevät yhteen Tampere-areenalla klo 18.30 alkavassa ottelussa.

Classic kompastui toisella pelikierroksella Oilersille, mutta tämän jälkeen tahti on ollut todella murhaavaa kun ensin Indians kaadettiin 9-3 ja Steelers pöllytettiin jopa lukemin 3-16. Tamperelaisten peli ei siltikään ole täysin uomissaan, josta kertoo viikko sitten pelatun Champions Cupin finaalihäviö 7-4 ruotsalaiselle Falunille. Family maksoi Champions Cupista myös kovaa hintaa pelaajapuolella kun tähtipuolustaja Krister Savonen ei tänään kentälle astele. Maalilla vartioi Lassi Toriseva.

EräViikingit niin ikään aloitti kautensa yskähdellen häviten avausottelussa Happeelle luvuin 4-10. Tämän jälkeen joukkue avasi maalihanansa ja seuraavaan kolmeen peliin fuusioseura mätti yhteensä 24 osumaa voittaen TPS:n 3-7, Salban 4-9 ja Welhot 8-6. Ahosen suojatit eivät hyökkäysvoimassa jää Classicin varjoon, mutta suurin ero tulee puolustuksen laadussa jossa EräViikingit heikentyi huomattavasti viime kauteen nähden. Tämänpäiväiseen koitokseen joukkue pääsee täydellä rosterilla ja maalilla aloittanee Santtu Stranberg.

Tamperelaisten kentälliset on jälleen laitettu uusiksi ja joukkueen peli on ailahdellut alkukaudesta yllättävänkin paljon. EräViikingit varmasti lähtee hakemaan revanssia viime kauden finaalitappiosta mutta vaarana on, että lataus menee totaalisen yli kuten joukkueella välillä on tapana ollut. Molemmat joukkueet omaavat todella paljon hyökkäysosaamista ja maalintekovoimaa joten maaleja tullaan varmasti tänään näkemään. Totalsline line on vedetty odotetusti korkeaan 11,5 maaliin, mutta in tarjoama 1,81 kerroin overille kelpaa peleihin 1,70 rajakertoimella.

 

Pelivalinta

Classic-EräViikingit

yli 11,5 maalia @1,81

Panos 6/10

 vedonlyöntibonus

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *