KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 16.9

Classic – Happee

Avauskierroksella saadaan myös heti revanssia viime kauden finaalista, kun hallitseva mestari Classic isännöi Tampere Areenalla viimevuotista finaalipariaan Jyväskylän Happeeta. Peli käyntiin klo 17.

Tampereen Classic on dominoinut kotimaisia salibandykenttiä ja osoitus joukkueen todellisesta iskukyvystä saatiin viiime viikonloppuna kun Family murjoi Ruotsinmestari Storvretan maanrakoon luvuin 10-3. Samu Kuitusella on käsisään selkeästi sarjan paras materiaali ja joukkue vilisee maajoukkuetähtiä. Joukkueen ainoana heikkoutena voidaan pitää materiaalin pientä kapenemista, joskin kolmos viisikkoonkin riittää vielä hyviä pelimiehiä. Hyökkäys myllää Eemeli Salinin, Nico Salon ja Sami Johanssonin johdolla ja puolustuksessa operoi kenties maailman paras puolustaja Krister Savonen sekä herrat Janne Lamminen ja Juha Kivilehto. Maalilla vartioi Lassi Toriseva, joka on yksi sarjan parhaita torjujia.

Happee heikentyi siirtomarkkinoilla selvästi ja etenkin puolustuspäästä lähti pallollista osaamista ja johtamista. Lajilegenda Mika Kohonen palasi kasvatti seuraansa, muttei yksin enää pysty paikkaamaan viimekauden menetyksiä. Hyökkäys ”hirvillä” on edelleen varsin nimekäs Kotilaisten veljesten, etunenässä Peterin ja Jami Mannisen johdolla. Myös ikinuori Petri Kauko on iästään huolimatta yksi sarjan varmimmista suorittajista. Maalilla suurimman torjuntavastuun kerännee Miro Tuomala.

Bookkerit ovat arvioineet voimasuhteita hieman vanhasta muistista ja parhaat peli-ideat löytyvätkin kotijoukkueen puolelta. Classicin timanttinen hyökkäys tulee jauhamaan Happeen heikentyneen puolustuksen useampaankin otteeseen puhki eikä tamperelaisten puolustuskaan helposti murreta Happeen toimesta. Classic on kotikentällään selkeä suosikki ja näyttää vieraille kaapinpaikan heti kättelyssä. Kotijoukkueen 2,5 maalin tasoitus kelpaa lapulle helposti reilun 60% arviolla.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 16.9

Classic-Happee

Classic -2,5 @2,00 panos 8/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!