Salibandyliiga 25.9

Classic – Indians

Viimekauden playoffseista tuttu ottelupari iskee tänään yhteen Tampere Areenalla kun klo 18.30 alkavassa mittelössä Classic isännöi espoolaista Indiansia.

Classic aloitti sarjan vakuuttavasti kaatamalla Lasb:in kotikentällään selvin 10-4 luvuin. Takapakkia kuitenkin tuli tuloksellisesti kun vajaamiehinen Oilers kaatoi hallitsevan mestarin kotikentällään jatkoajan jälkeen lukemin 5-4. Tamperelaisten esitys Espoossa oli suoraasanottuna munaton eikä joukkue esiintynyt läheskään sillä tasolla kuin mihin vuosien saatossa ollaan totuttu. Joukkueella on tällä hetkellä pienimuotoinen ongelma ykköskentän kanssa joka ei tahdo asettua uomiinsa.

Indians on aloittanut kautensa edellisen tapaisesti todella pirteästi. Heimo on saalistanut kahdesta pelaamastaan ottelusta täydet neljä pistettä kun KrP kaatui kotona 7-4 ja KooVee vieraskentällä jatkoajan päätteeksi 8-9. Paljon tehtävää riittää kuitenkin myös Indiansleirissä, sillä varsinkin KooVeeta vastaan joukkue oli lähes koko ottelun ottavana osapuolena. Heimon kapea kärki on onnistunut kantamaan joukkuetta selässään ja samaa odotetaan tänäänkin herroilta Aaro Astala, Valtteri Kainulainen sekä Heikki Iiskola.

Classic on luonnollisesti jättisuosikki ottamaan täyden pistepotin kotikentällään, mutta Indians on bookkereiden toimesta arvioitu aivan liian suureksi altavastaajaksi. Tamperelaisten pelistä paistaa tietynlainen turhautuneisuus ja ratkaisut ovat kerta toisensa jälkeen hyvin väkinäisiä ”toivotaan toivotaan” sutaisuja. Indians onnistui viime keväänä kaatamaan Classicin sen festariyleisön edessä joten ihan vailla mahdollisuuksia se ei todellakaan näin alkukaudesta ole.

 

Pelivalinta:

Classic-Indians

Indians +3,5 @1,83

Panos 6/10

 netticasino vedonlyönti

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *