Salibandyliiga 23.2

Kotoisessa salibandyliigassa pelataan tänään yhden ottelun voimin kun kärkikamppailussa Classic kohtaa Nokian KrP:n. Peli pelataan poikkeuksellisesti Ideapark Sportin salibandykentällä, joten kotietua ei kummallekkaan ole tarjolla. Classic on käsittämättömässä 20 ottelun voittoputkessa ja on tänäänkin suuri ennakkosuosikki.

Tampereen Classic on dominoinut kotimaista liigaa aivan miten haluaa. Joukkue seilaa 20 ottelun voitokkaassa putkessa eikä tappiota ole siis tullut yli 5 kuukauteen. Viisikkotasolla joukkueen peli rullaa moitteettomasti ja maajoukkue pelaajia vilisevässä joukkueessa löytyy ratkaisuvoimaa aina kolmeen ketjuun asti. Joukkue on mättänyt maaleja 7,9 ottelu keskiarvolla ja omissa on soinut ainostaan 3,7 kertaa ottelua kohden. Tänään Classic saa jalkeille täyden rosterin eikä suuria poissaoloja ole, maalilla aloittaa loistavasti pelannut Lassi Toriseva.

Nokian KrP oli ennen kautta monien papereissa varma pudotuspelijoukkue, mutta aivan kärki kolmikkoon ei ”näätälaumaa” arvioitu. KrP on suorittanut korkella tasolla jokaisessa ottelussa eikä se ole jäänyt pisteittä tällä kaudella kuin kolme kertaa. KrP elää vahvasti ykkösviisikkonsa voimalla, jossa liigan pistepörssiä ylivoimaisesti johtava Henri Johansson (39+23) tekee tuhojaan. Nokialaisten suurimpia kysymysmerkkejä on maalivahtiosasto sillä Antti Kortetmaa ei rehellisyyden nimissä lukeudu aivan liigan kärki torjujiin. KrP:n kokoonpanosta tänään uupuu Jere Oksanen, joka on iso syömähammas ykköskentässä mutta muuten kokoonpanossa ei suuria poissaoloja ole.

Classic on oikeutetusti jättisuosikki, mutta KrP:n kertoimet ovat silti lähteneet täysin lapasesta. Viime kohtaamisessa Classic oli parempi vasta jatkoajan jälkeen lukemin 6-7. Voitoista huolimatta tamperelaisten otteissa on ollut pientä lipsumista ja esimerkiksi viime kohtaamisessa häntäpään KooVee pisti sen oikeasti tiukille johtaen peliä peräti 6-1 (lopputulos 7-11). Tänään ei Classicilla ole varaa leijumiseen sillä KrP rokottaa armotta virheistä. Toki Classic pystyy voittamaan ottelun hieman huonommallakin pelillä, muttei se missään tapauksessa tule ”näätiä” tänään teurastamaan.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 23.2

Classic-Nokian KrP

Nokian KrP +3 @2,03 Veikkaus

Panos 5/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *