Salibandyliiga 22.10

Classic-Salba

Salibandyliigassa pelataan kolmen ottelun kierros ja kärkijoukkueet kohtaavat tänään heikompiaan kun Welhot isännöi SPV:tä, Lasb haastaa Happeen ja Salba vierailee Tampereella Classicin vieraana. Kaikki ottelut käyntiin klo 18.30.

Kotijoukkue Classic on aloittanut juuri niin vakuuttavasti mitä ounasteltiin ja ainoa tahra voittosarakkeessa on tappio Oilersille kauden toisessa ottelussa. Se on viiteen viime otteluun tehnyt 45 maalia joista peräti 16 ladottiin Steelersin verkkoon. Onnistumisia on tullut laajalla rintamalla josta kertoo se että Joonas Pylsy on ainut familylainen joka löytyy liigan pistepörssin ensimmäiseltä sivulta. Classic pelasi viimeksi maanantaina jolloin EräViikingit kaatui hallitusti 6-3. Tamperelaiset pääsee melkein täydellä rosterilla peliin ja ainoastaan puolustaja Krister Savonen parantelee itseään. Maalilla aloittaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella Joni Järviö.

Salba kävi torstaina laittamassa Oilersin ahtaalle häviten viimehetken osumalla ainoastaan luvuin 6-5. Täysi vääryys ei olisi ollut mikäli Raumalaiset olisivat edes pisteen saanut mukaansa sillä ajoittain se jopa hallitsi kenttätapahtumia. Viime ottelu oli varmasti toivottu valonpilkahdus koirapaidoille, sillä muuten joukkueen alkukausi on ollut heikko, eikä raumalaiset ole avausottelunsa jälkeen voittoa juhlinut. Pistesaldon kohentamista tänään voitaisiin pitää pienimuoteisena ihmeenä sillä kotijoukkue on vieraita lähes valovuoden edellä jokaisella osa-alueella. Raumalaisten maalia vartioi tänäänkin Teemu Kortelainen.

Voittajasta ei tänään pitäisi olla epäselvyyttä ja kysymys kuuluukin kuinka monta maalia kotijoukkue suostuu tänään tekemään. Viimeksi Classic ei paljoa myötätuntoa Steelersille antanut ja lukemat voivat tänäänkin olla samaa luokkaa kuin mitä Hämeenlinnassa nähtiin. Salba pelasi viime ottelun pirteästi ja oletus onkin ettei se missään tapauksessa tule tänään ”nollille” jäämään. Maaliodottama huitelee jopa lähellä 15 kihausta joten overeissa on valueta tarjolla!

 

Pelivalinta

Classic-Salba

maalit yli 12,5 @1,80

Panos 6/10

 netticasino vedonlyönti

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *