Crystal Palace ja Tottenham kohtaavat sunnuntaina Lontoon paikallisottelussa. Paras peli-idea on sijoittaa eurot Palacen puolesta.

Kotijoukkue Crystal Palace aloitti Valioliigakauden karmivalla tavalla: 8 tappiota putkeen ilman tehtyä maalia. Kesken kauden päävalmentajaksi tullut Roy Hodgson käänsi kurssin syyskuun puolivälissä, jolloin Palace kaatoi Chelsean kotonaan 2-1. Tästä ottelusta käynnistyi pelillisesti huikea parannus Selhust Parkin yleisön edessä, sillä Palace on hävinnyt 10 edellisestä kotiottelustaan vain yhden!

Vierailija Tottenham on pelannut 14 ottelua putkeen ilman tappiota kaikki kilpailut mukaan luettuna. Spurs on etenemässä vahvasti myös Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukkoon, sillä se saalisti 2-2 vierastasurin Torinosta pari viikkoa sitten. Tottenham on ollut hieman vaikeuksissa reissupeleissään, ja kompuroi myös 2-2 tasapelin heikon Rochdalen vieraana FA Cupissa. Tästä johtuen Spurs joutuu pelaamaan taas ylimääräisen uusintaottelun, mikä on turhaa rasitusta Mestarien liigan päälle.

Tottenham on joukkueista selvästi vahvempi, mutta kaksikon välistä tasoeroa on liioiteltu kertoimissa rajusti. Palace on ollut surkean alkukauden jälkeen todella hankala voitettava Selhust Parkilla. Kotijoukkueella on edelleen riesana pitkä lista poissaolijoita, mutta kyse on pääasiassa viikkoja tai kuukausia sivussa olleista pelaajista.

Vetoihin poimitaan Palace +1,5 maalin tasoituksella, jolle Pinnacle tarjoaa kertoimen 1,69 (todennäköisyysarvio 67%). Tällainen tasoitus on todella suuri huomioiden joukkueiden perustason. Veto osuu, vaikka Palace häviäisi maalin erolla. Kaikki pienemmätkin tasoitukset kotijoukkueelle ovat myös hyvin pelikelpoisia.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *