Championshipissa pelataan tiistaina kaksi ottelua johtuen tulevan viikonlopun FA Cupista. Sheffield Weds saa vastaansa suoraa nousua tavoittelevan Derbyn, ja ottelussa on vierasvoitto lähellä.

Vierailija Derby on ollut yksi alkutalven parhaista joukkueista. Valioliigaan tähtäävä Derby on pelannut tappioitta jo 12 liigapeliä, ja hävisi edellisen kerran marraskuun lopussa. Derbyn puolustus on jäätävässä vireessä, sillä joukkueen verkkoon on tehty tämän tappiottoman sarjan aikana vain kolme maalia. Kokoonpanotilanne on myös erinomainen, sillä manageri Gary Rowettilla on kaikki avainpelaajat käytössään. Derby vahvistui myös aavistuksen tammikuun siirtoikkunassa. Sisään tuli Norwichin hyökkääjä Cameron Jerome sekä Chelseasta lainalle keskikenttäpelaaja Kasey Palmer.

Kotijoukkue Sheffield Wedsin tilanne on täysin päinvastainen. Pöllöt ovat olleet pari vuotta yksi sarjan playoffs-kandidaatteja, mutta joukkueen suunta on ollut alas päin loppusyksystä lähtien. Seuran riesana ovat valtavat loukkaantumishuolet, jotka eivät ole helpottamassa vielä vähään aikaan. Poissa ovat mm. maalivahti Keiren Westwood, toppari Tom Lees ja hyökkääjä Gary Hooper – kaikki oman paikkansa avainpelaajia. Sivussa ovat myös puolustaja Josh Van Aken sekä hyökkääjät Steven Fletcher ja Marco Matias (pelikielto). Kaupan päälle kapteeni Glenn Loovens on edelleen epävarma missattuaan Barnsley-ottelun.

Sheffield Weds menetti myös pari kuukautta sitten managerinsa Carlos Carvahalin Swanseaan. Nyt joukkuetta luotsaava hollantilainen Jos Luhukay on yhä ilman voittoa vuoden 2018 puolella. Derby on huomattavasti parempi joukkue, paremmassa vireessä ja ilman loukkaantumishuolia. Lisäksi sen materiaali mahdollistaa laadukkaan kierrättämisen viikkopelissä. Nostetaan Derbyn voitto peleihin – kerrointa on tarjolla illa 2,10 (todennäköisyysarvio 53%).

 

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *