Bundesliigan lauantain kierrokselta nostetaan esiin Dortmundin ja Hamburger SV:n välinen kamppailu. Ennakkoon selvältä näyttävä matsi voi olla Dortmundille yllättävän haastava.

Kotijoukkue Dortmund on tällä hetkellä Bundesliigan nelospaikalla. Joukkueen taso ei riitä haastamaan ylivoimaista Bayernia, mutta Dortmund on edelleen yksi Bundesliigan laatujoukkueista. Vuosi 2018 on alkanut hieman nihkeästi, sillä ensimmäistä BVB-voittoa jouduttiin odottamaan neljän ottelun verran. Dortmund pelasi kolme tasapeliä putkeen, ennen kuin se onnistui kaatamaan sarjajumbo Kölnin viime perjantaina maalein 2-3. Ottelun tähti oli Chelseasta lainattu Michy Batshuayi, joka oli mukana kaikissa Dortmundin maaleissa.

Batshuayi on tullut korvaamaan Arsenaliin siirtynyttä Pierre-Emerick Aubameyangia, joka on valtava menetys hyökkäyspäässä. Aubameyang on ollut pari vuotta Bundesliigan paras kärki yhdessä FC Bayernin Robert Lewandowskin kanssa. Dortmundilta puuttuu myös Maximilian Phillip, joka on seuran toiseksi paras maalintekijä. Phillip ja Aubameyang ovat latoneet peräti 19 Dortmundin 45 liigamaalista.

Vierailija Hamburger SV on tiukasti putoamistaistelussa. Joukkueella on takana on kaksi kelvollista tasapeliä, joista etenkin vieraspiste RB Leipzigiltä oli vahva esitys. HSV on todella vähämaalinen joukkue, joka kärsii harvoin rumia tappioita. Tässä ottelussa sillä on rasitteena toppari Kyriakos Papadopoulosin pelikielto, joka juontaa juurensa viikko sitten hankittuun punaiseen korttiin.

Kokeillaan ottelussa vierasjoukkue Hampurin venymistä. Dortmund on voittanut vain yhden 15 edellistä pelistään yli yhden maalin marginaalilla. BVB:n riveistä puuttuu supertähti Aubameyang, ja vastassa on lisäksi erittäin vähämaalinen HSV. Nappaa ilta vetokupongille vierasjoukkueen +1,5 maalin tasoitus kertoimella 1,89 (todennäköisyysarvio 59%). Veto osuu, vaikka Dortmund voittaisikin ottelun yhden maalin erolla.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *