Espanjan La Ligassa pelataan lauantaina neljä ottelua. Päivän avaa jo klo 14.00 pelattava Eibarin ja Real Madridin välinen kamppailu, jossa nimekäs vierailija ei välttämättä ole aivan terävimmillään.

Kotijoukkue Eibar pelaa hienoa kautta ja taistelee edelleen Eurocup-otteluihin oikeuttavista sijoituksista. Sen peliesitykset ovat viikosta toiseen ennakoitua parempia, eikä joukkueen sarjasijoitus ole tullut tuurilla. Viikko sitten Eibar jäi hallinnasta huolimatta 1-1 vierastasuriin Deportivon kanssa. Edellisessä kotiottelussa kaatui Villarreal 1-0 vahvan esityksen jälkeen. Eibarilla ei ole merkittäviä kokoonpano-ongelmia.

Real Madrid vieraili tiistaina Pariisissa ja haki Mestarien liigan jatkopaikan 1-2 vierasvoitolla. Los Blancos keskittyy kevään ajan hakemaan kolmatta peräkkäistä Champions liigan pyttyä, sillä kotimaan mestaruus on karannut Barcelonalle jo kauan aikaa sitten. Edellisellä kierroksella Real hoiteli Getafen paikallispelissä varsin rutiiniesityksellä 3-1, ja tätä ennen joukkue hävisi Espanyolin vieraana 1-0. Keskikentän Luka Modric ja Toni Kroos ovat kärsineet vammoista, ja saattavat olla edelleen sivussa.

Kokeillaan rohkeasti Eibarin venymistä ottelussa vähintään tasuriin. maksaa Eibar +0,5 vedolle mukavan kertoimen 2,70 (todennäköisyysarvio 41%). Aikainen reissupeli Eibarin vieraana ei ole varmasti tämän viikon sytyttävin matsi Real Madridin osalta. Joukkue voi hyvinkin pudottaa kaksi pistettä aktiivisesti kotonaan esiintyvän Eibarin vieraana.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *