Englanti League One

 

 

Jälleen tarkemmasta syynissä Oxford Utd mutta tälläkertaa ollaan vahvassa uskossa että kotijoukkue kohentelee sijoituksiin Buryn kustannuksella. Myös toinen League One kohde tarttui pelattaviin kohteisiin jossa sarjajohtaja Sheffield Utd kohtaa kotona Millwallin.

 

 

Oxford Utd vs Bury FC

 

 

Edellisessä ideassa ratsastettiin Oxfordin kustannuksella mutta tänään mennään päinvastoin sillä tässä otteluparissa value piilee kotivoitossa.

Joukkueet ovat kohdanneet toistakymmentä kertaa aikaisemminkin ja vielä varsin suurinumeroisia lopputuloksia on nähty. Jokatapauksessa kausi lähenee loppuaan eikä virheille ole enää sijaa mikäli kotijoukkue mielii pudotuspeleihin mukaan. Maali odottamaa pienentää entisestään Chris Maguire mahdollinen puuttuminen, mies oli jokatapauksessa eilen joukkueen harjoitusvahvuudessa joten iltaa kohti asia varmistuu nähdäänkö mies kentällä myös.

Bury ei ole kaksinen vierasjoukkue eikä tänään tulla sen suhteen suuria muutoksia näkemään. Tuska maalinteossa on ollut viime otteluissa avainsana sillä Bury on onnistunut 5 viimeisestä vain kahdessa ja nämäkin kotinurmellaan. Myös Buryn paras maalintekijä on merkitty epävarmaksi illan otteluun sekä muutama muu puolustuksen ja keskikentän pelaaja on varmuudella poissa.

Vaikka molemmilta joukkueilla saattaa ykköspyssyt puuttua on yli 50% arviolla kotijoukkue lähempänä kolmea pistettä, joten tarjoolla oleva 2,00 kerroin hyvä peleihin.

 

Toisessa kamppailussa League Onen kärkijoukkue Sheffield Utd ja Playoff viivan tuntumassa pyörivä Millwall kohtaavat. Sheffield on oikeutetusti piikkipaikalla kun se on pelannut loistavan kauden 23/10/6 formilla ja 74/44 maalisuhteella. Sheffield on selkeästi eniten maaleja tehnyt joukkue ja puolustuspään pelikin on toiminut hyvin. Tänään Millwallin tulee antamaa kuitenkin kaikkensa koska se taistelee tosissaan paikasta nousukarsintoihin. Millwall tällä kaudella 16/12/10 formilla sekä 53/45 maalisuhteella. Sheffield ansaittu suosikki mutta motivaatio on selkeästi vieraiden puolella. Millwall on ollut vahvoilla joukkueiden välisissä otteluissa ja uskomme että Millwall ainakin maalinteossa Sheffieldin vieraana onnistuu.

 

Oxford Utd vs Bury FC

 

Oxford Utd @ 2,00 3,5/10

 

Sheffield Utd vs Millwall

 

BTTS @ 1,90 Bet365 3,5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *