Salibandyliiga 18.10

EräViikingit-Nokian KrP

Salibandya on jälleen luvassa kun viime kauden playoffs-pari ottaa mittaa toisistaan Vantaan Energia-Areenalla klo 18.30 alkaen.

ErVi kävi edellispäivänä ottamassa tukkaan Classicilta luvuin 6-3 ja samalla sen kolmen ottelun mittainen voittoputki katkesi. Tällä hetkellä fuusioseura löytyy sarjataulukosta sijalta 6. ErVin otteet ovat olleet todella mauttomia eikä joukkue ole esittänyt kentällä todellakaan parastaan tai mikäli on, voidaan superfinaalihaaveet haudata samantien. Joukkueen hyökkäys on todella nimekäs ja Miko Kailialan sekä Jani Kukkolan tasoisten pelaajien pitäisi heiluttaa verkkoa tiuhaan tahtiin mutta jostain syystä peli ei kulje totuttuun tapaan. Joukkueen erikoistilannepelaaminen on tällähetkellä myös todella murheellista katsottavaa eikä tilastotkaan mairittele (yv 1/11). Suuria kokoonpanohuolia ei kotijoukkueella ole mutta maalille asettuu kakkoskassari Marek Öige.

Nokian KrP on aloittanut kauden odotetun vahvasti ja viidestä pelatusta ottelusta alla on neljä voittoa, viimeksi näätälauma kuritti Steelersiä luvuin 11-5. Viime vuodet kovaan ykköskentälliseen ja erityisesti Henri Johansoniin nojannut ryhmä on saanut mukavasti onnistumisia myös alemmista ketjuista, etenkin Valtteri Viitakoski (5+2) ja Aleksi Peltola (2+5) ovat löytäneet yhteisen sävelen heti alkukaudesta. Myös KrP antaa huilivuoron ykköstorjuja Pohjoselle ja maalilla tänään vartioi Antti Kortetmaa.

ErVi on asetettu ottelussa selkeäksi ennakkosuosikiksi, mutta tällähetkellä kotijoukkue alisuorittaa ja tietynlainen turhautuminen paistaa joukkueen pelaajista. KrP on aloittanut hyvin ja joukkueella on oiva sauma maksaa kalavelkoja viime kevään pudotuspelisarjasta, jossa se myös onnistui Ervin kertaalleen kaatamaan. Osa bookkereista on ottelusta hyvin kartalla, mutta ja ovat jättäneet omat kertoimensa todella korkealle ja tämä on syytä käyttää hyödyksi. Allekirjoittanut ei yllättyisi vaikka pisteet matkaisivatkin Nokialle, mutta maalivahdit ovat pieniä ”kirjoittamattomia kortteja” joten varmempaa osumaa lähdetään hakemaan vieraiden +2,5 tasoitusvedosta jossa rajakerroin huitelee 1,55 tietämissä.

 

Pelivalinta

EräViikingit-Nokian KrP

Nokian KrP +2,5 @1,72

Panos 7/10

 vedonlyöntisivusto
– Parhaat kertoimet sekä kampanjat
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *