Salibandyliiga 10.11

EräViikingit-SPV

Kierroksen mielenkiintoisin ottelu käydään Vantaan Energia-Areenalla, jossa viime kauden välieräpari EräViikingit ja SPV ottavat mittaa toisistaan. Ottelu käyntiin klo 18.30.

Viime kaudella tiensä aina superfinaaliin raivannut EräViikingit on ollut kuin varjo entisestään. Hurjasti kesällä muuttunut joukkue ei ole saanut peliään käyntiin ja tällä hetkellä joukkue löytyy sarjasta vasta sijalta 11. Fuusioseura lensi pihalle Suomen Cupista kun OLS kukisti sen viimeksi luvuin 4-5. Sitä ennen joukkue oli hävinnyt ensin Classicille 6-3 ja sitten KrP:lle 6-9, joukkue seilaa siis kolmen ottelun tappioputkessa. Suurimpina floppeina voidaan pitää maajoukkue hyökkääjä Jani Kukkolaa joka on seitsemään otteluun nakuttanut vain vaivaiset kuusi pistettä. Myös Roni Laasoselta ja Miska Mäkiseltä odotetaan paljon enemmän. Maalilla Santtu Strandberg saa puhtaat paperit ja mies todennäköisesti myös tänäänkin kantaa kotijoukkueen torjuntavastuun.

SPV sai myös shokkihoitoa kun Indians haki pisteet Seinäjoelta selvin 8-14 lukemin, näin ollen Speveäkään ei nähdä Suomen Cupin jatkokierroksilla. Ennen Indians tappiota joukkue sai nokkiinsa Kuopiossa, jossa Welhot oli parempi 6-5. Seinäjokilaiset pelasivat kansainvälisessä Champions Cupissa ja tämän jälkeen joukkueella oli selvä ulospuhallus, josta myös huonot tulokset kertovat. Nyt joukkue on kuitenkin saanut huilata maajoukkuetauon joten akkuja on varmasti ladattu taas kotimaiseen liigaan. SPV saa kasaan yhden tehokentän jossa ikinuoret Mikko Kohonen ja Sami Koski tekevät taikojaan joskin kakkos kentälliseen jää myös Jari Hankkion tasoinen pistelinko. Tommy Koposen tuntien voi olla varma että SPV hakee tänään todellista kasvojen pesua viime ottelun rökitykselle.

EräViikingit on jostain käsittämättömästä syystä nostettu ennakkosuosikiksi eikä tätä voi olla kyseenalaistamatta. Fuusioseuran kärkiyksilöt alisuorittavat pahasti eikä joukkueen puolustus kestä vertailua SPV:n kanssa. Kaiken kaikkiaan SPV on pykälää tasokkaampi joukkue joten sille tarjotut 2,20 kertoimet otetaan ilo mielin vastaan rajakertoimen ollessa 2,10 luokkaa.

 

Pelivalinta

EräViikingit-SPV

SPV -0,5 @2,23

Panos 6/10

 vedonlyöntibonus

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *