KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon MM-kisat

Etelä-Korea – Kanada

Etelä-Korea ja Kanada iskevät yhteen sunnuntain päiväpelissä klo 13:15 alkaen.

Suurin mestarisuosikki Kanada kärsi kisojen avausottelussa karvaan 5-4 rankkaritappion USA:lle. Laukaukset ko. ottelussa menivät kuitenkin selvästi Kanadalle 24-44, mutta jenkkiveskari Kinkaid oli vaikean alun jäljiltä lopulta mies paikallaan. Etelä-Korea puolestaan oli Suomea vastaan täysin telineissä läpi ottelun lauantain alkuiltana käydyssä matsissa -> Suomi vei voiton nimiinsä varsin selvin luvuin 8-1 ja onnistuivatpa Leijonat tekaisemaan ko. ottelussa alivoimaosumia peräti kolme kappaletta. Koko ottelun laukaukset menivät myös Suomelle selvästi 45-9.

Kanadan joukkue koostuu siis kokonaisuudessaan NHL-jäillä elantonsa tienaavista pelaajista ja tasoero Etelä-Koreaan verrattaessa on aivan sanoinkuvaamattoman suuri. Olympialaisissa maat kohtasivat toisensa, mutta näitä tuloksia on turha sieltä lähteä liikaa tuijottamaan, sillä Olympialaisissa ei NHL-pelaajia nähty, joten tästä Kanadan MM-joukkueesta ei Pyeonchangissa ollut yksikään mukana.

Kanadalla on nyt mainio tilaisuus saada NHL-sikermälleen onnistumisia laajalla rintamalla ja saada miehistölle hyvän olon tunne päälle jatkopelejä silmällä pitäen. Mikäli herra Connor McDavidiä kiinnostaa pätkääkään pistepörssissä saada nimeään kuuleviin korviin, on miehen näytettävä nyt omalla esimerkillään mitä on ammattiylpeys ja iskettävä täysillä jokaiseen tilanteeseen mitä eteen tulee, jos on tullakseen. Mikäli Kanada ei lähde missään kohtaa ottamaan löysin rantein ja pelaamaan itseään säästellen niin tässä on hyvin lähellä että tulemme näkemään näiden MM-karkeloiden ensimmäisen ottelun joka tulee päättymään kaksinumeroisiin voittolukemiin.

Niin heikko Korea oli jo Suomea vastaan, että vaikka tätä mitenpäin tahansa kääntelisi niin ei ole mitään järjellistä syytä sille miksi Korea tulisi eilisestä parantamaan pätkääkään… vieläpä kun vastassa on nimenomaan pelkkiä NHL-äijiä vilisevä Kanada. Tukkapöllyä on Korealle jälleen luvassa.

Pelivalinta: Vierasjoukkueen maalit yhteensä = yli 7.5

Kerroin: 1.97 @

Panossuositus: 9/10

Tulethan keskustelemaan jääkiekon MM-kisojen pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!