Jalkapallon Englannin Valioliiga

Everton – Huddersfield, klo 17:00

Pelivalinta: Everton

Kerroin: 1.75 @bet365

Panossuositus: 8/10

Everton voitti viime ottelussaan West Hamin suvereenisti lukemin 4-0 ja antoi täten väliaikaisvalmentaja David Unsworthin valmennuspestille makoisan päätöksen. Joukkueen uudeksi päävalmentajaksi nimitettiin paljon nähnyt ja kokenut Sam Allardyce.

Sarjanousija Huddersfield hävisi viimeisimmän ottelunsa Arsenalin vieraana rumasti numeroin 5-0, eivätkä vierailijat ole sitten sarja-avauksen ottelun (Crystal Palacen vieraana 0-3 voitto) jälkeen onnistuneet lainkaan maalinteossa vieraskentillä ja neljän viimeisimmän vierasottelun maalierotuskin on varsin karu 0-14.

Uskoisin niin että ”Toffees” taatusti on uuden valmentajansa edessä nälkäinen ja tästä ottelusta kotijoukkue raapii täydet 3 pistettä hinnalla millä hyvänsä. Itseluottamus on viimeisimmän ottelun jäljiltä parantunut varmasti rutkasti ja hattutempun tuossa viime pelissä paukauttanut Wayne Rooney saattaa hyvinkin todennäköisesti tehdä tuhoja myös tänään.

Uuden valmentajan edessä ja Huddersfieldin heikon vierasmenestyksen nimissä iskekäämme ja uskokaamme kotivoittoon.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *