Jalkapallon Veikkausliiga

FC Lahti – IFK Mariehamn, klo 18:30

Pelivalinta: IFK Mariehamn

Kerroin: 4.00 @Veikkaus, 3.90 @

Panossuositus: 5/10

– Maajoukkuetauko on vietetty ja tänään palataan jälleen sorvin ääreen. HJK on varmistanut mestaruutensa, mutta himmeämpien mitalien kohtalo on vielä täysin auki. Lahti ja Maarianhamina kuuluvat molemmat niihin joukkueisiin jotka ovat mukana niiden tavoittelussa.

Lahden riveistä maajoukkuetauolla runsaasti peliaikaa maajoukkuetehtävissä saaneet Santeri Hostikka, Paavo Voutilainen ja Henri Anier tuskin pelaavat tänään ainakaan täyttä ysikymppistä kukaan. Lisäksi kotijoukkueen maalivahtiosasto on tällä hetkellä täysi kysymysmerkki, mutta todennäköisesti tänään tolppien väliin astuu joukkueen kolmosvahti Santeri Pakkanen. Kalle Taimi ja Igor Jovanovic ovat sivussa loukkaantumisien vuoksi.

Vaikkakin IFK Mariehamn on tällä erää koko liigan heikoin vierailija, on joukkueen syyskausi sujunut mallikkaasti ja ahvenanmaalaiset ovatkin kammenneet itsensä pohjamudista jo mitalitaistoon asti. Mielestäni vierailijoille tarjottavia kertoimia kannattaa tähän otteluun hyödyntää sillä saarelaisilla on selvästi ennakko-odotuksia paremmat mahdollisuudet tehdä täyden pistepotin ryöstö Lahteen. Liigan maalipörssiä johtava Aleksei Kangaskolkka voi hyvinkin tehdä tuhoja tänään(kin).

Vierailijoilta varmasti sivussa on Robbin Sellin ja Jani Lyyski.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *