Jääkiekon NHL

Florida Panthers – Anaheim Ducks, 27.10.2017, klo 02:30 Suomen aikaa.

Pelivalinta: Anaheim Ducks

Kerroin: 2.60 @

Panossuositus: 7/10

– Panthers on pelannut kotijäällä kolme ottelua joista saldona 2 voittoa (Tampa Bay ja St. Louis) ja tappio (Pittsburgh). Floridan ykkösmaalivahti Roberto Luongo on loukkaantuneena, kuten myös alkukaudesta kolmosketjun sentterinä pelannut Jared McCann, joka kerkesi iskemään alkukauden aikana, ennen loukkaantumistaan, seitsemään peliin teholukemat 2+3.

Anaheim on saanut sairastuvalta kokoonpanoonsa lisätäytettä mm. Ryan Getzlafin, Ondrej Kasen ja Hampus Lindholmin muodossa. Kase onkin loukkaantumisensa jälkeen onnistunut iskemään kahteen viimeiseen otteluun tehot 2+1, Getzlaf 1+1 ja Ducksin viimeisimpään peliin Philadelphiaa vastaan palannut Lindholm pääsi hänkin pisteille yhden syöttöpinnan muodossa. Anaheim on onnistunut voittamaan nyt kaksi ottelua perätysten ja viimeistellyt näissä kiitettävät 12 täysosumaa.

Floridan maalivahtina joukkueen viimeisessä ottelussa Montrealia vastaan torjunut James Reimer ei vakuuttanut, 5 maalia selän taakse ja torjuntaprosentti 86.49. Kakkosveskariksi Roberto Luongon ollessa sivussa, Panthers nappasi waivers-listalta muutaman ottelun Pittsburghissa erittäin heikosti torjuneen Antti Niemen, enkä näe että hänestäkään sateentekijäksi olisi mikäli mies tolppien väliin pääsisi.

Anaheimin kokoonpano on alkanut pikkuhiljaa hitsautumaan muotoonsa, siitä osoituksena tuo 12 tehtyä maalia kahteen viimeisimpään otteluun ja kun Floridan maalivahtipeli on mitä on, kallistuu allekirjoittanut tässä vierailijan kelkkaan. Rohkeasti varsinaisella peliajalla Ducksin voitto löytää tiensä tiketille jos toisellekin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *