Maanantai-illan La Liga -ottelussa kohtaavat Getafe ja Celta Vigo. Kotijoukkue Getafe teki viikko sitten todellisen urotyön hakemalla tasapelin Barcelonan vieraana.

Getafe pitää tällä hetkellä hallussaan sarjataulukon 11. sijaa. Joukkue on tappioitta viidessä liigapelissä, tosin neljä viimeisintä on päättynyt tasan. Getafe on yksi sarjan vähämaalisimmista joukkueista. Vain FC Barcelona ja Atletico Madrid ovat päästäneet La Ligassa vähemmän maaleja.

Viikko sitten Getafe puristi 0-0 tasapelin jopa Barcan vieraana, eikä sen verkkoon ole tehty kuin yksi maali edellisen kolmen ottelun aikana. Madridin metropolialueella sijaitseva kotistadioni, Coliseum Alfonso Pérez, on ollut myös varsinainen linnake. Getafen on tappioitta kahdeksassa kotipelissä, joiden saldo 5-3-0 maalierolla 12-4 on komeaa katseltavaa.

Vierailija Celta on statukseltaan täysi vastakohta, vaikka joukkueiden perustaso onkin hyvin samaa luokkaa. Vigon kaupungista tuleva joukkue on nimittäin yksi liigan runsasmaalisimmista. Celta ei juuri nollapeleillä juhli, sillä verkot venyvät usein kentän molemmissa päissä. Tähtihyökkääjä Iago Aspas on tehnyt jo 15 maalia, joka on vain kaksi vähemmän kuin Luis Suarez. Celta on esiintynyt viime aikoina pääsääntöisesti hyvin, eikä joukkue ole kärsinyt kuin yhden tappion seitsemään otteluun.

Ottelun parhaat pelikohteet löytyvät kotijoukkueen menestyksestä. Poimitaan vetoihin Getafe DNB kertoimella 1,78 Pinnaclelta (todennäköisyysarvio 61%). Getafen edellinen kotitappio on lokakuun puolivälissä Real Madridille, eikä joukkueella ole suurempia kokoonpano-ongelmia. Peukut pystyyn, että Getafen puolustus jatkaa viime otteluista tuttua linjaansa, ja vieraiden tehokärki Iago Aspas pysyy kurissa!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]

Image: by No machine-readable author provided. Miguel303xm~commonswiki assumed (based on copyright claims). [CC BY-SA 2.5], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *