Jalkapallo, Suomen Ykkönen

Gnistan – FC Honka, klo 18:30

Pelivalinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin = Kyllä

Kerroin: 1.92 @

Panossuositus: 7/10

– Kotimaan Ykkösessä kohtaavat tänään ennakkoon yhdeksi nousijasuosikiksi povattu FC Honka ja putoamista vastaan taisteleva Gnistan. Ottelun ennakkoasetelmat ovat siis kaikille selvät, Gnistan tarvitsee kipeästi pisteitä kammetakseen itsensä kuiville putoajan paikalta ja Honka sen sijaan tarvitsee pisteitä, jotteivat kaksi pistettä edellä olevat TPS ja KPV pääse liian pahasti karkuun. Luvassa on todennäköisesti hyvinkin hyökkäysvoittoista peliä molempien joukkueiden osalta, sillä täydet 3 pinnaa tulisivat tässä kohden kautta molemmille enemmän kuin tarpeen.

Gnistan on viime aikoina osoittanut piristymisen merkkejä voittamalla kolmesta viimeisimmästä ottelustaan sarjan kärjessä viillettävän TPS:n sekä vieraissa myös sarjan ylempää keskikastia olevan AC Oulun. Hongan otteissa on ilmennyt kenties pientä herpaantumista ja myös se tosiseikka kannattaa huomioida että Hongan viimeisin vierasvoitto on tullut 13.6. eli siitäkin on kulunut jo 2½ kuukautta.

Loukkaantumisten osalta Gnistanilta on poissa tänään Marcus Heimonen ja Dudu. Takaisin kokoonpanoon palaa viime pelin huilannut Gullit Zolameso. Oman lisämausteensa otteluun tuo myös Gnistaniin lainasopimuksella juuri Hongasta siirtynyt hyökkäyspään Jean Silva joka on tänään myös pelikelpoinen.

Sarjatilanteen ja ottelun panokset huomioon ottaen pidän todennäköisenä että molemmat joukkueet tulevat maalinteossa onnistumaan.

 

HUOM! Olethan jo osallistunut täysin ILMAISEEN Valioliiga-kisaamme? Huikeita palkintoja jaossa ja osallistuminen käy todella helposti ja vaivatta! vedonlyöntibonus

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *