Jalkapallo, Saksan Bundesliiga

Hannover – Stuttgart, klo 21:30.

Pelivalinta: Hannover

Kerroin: 2.39 @, ,

Panossuositus: 7/10

Saksan Bundesliigassa pelataan tänään kolmannentoista kierroksen avausmatsi Hannoverin ja Stuttgartin välillä. Joukkueet majailevat sarjataulukossa tällä hetkellä sijoilla 8. (Hannover) ja 11. (Stuttgart) ja ovat kahden pisteen päässä toisistaan.

Hannover on onnistunut kotikentällään varsin kelvollisin ottein, sillä he ovat onnistuneet kukistamaan HDI-Arenalla mm. sarjakakkosena olevan Schalken sekä viidentenä olevan Dortmundin, jotka molemmat lukeutuvat sarjan kärkipään joukkueisiin. Viidestä pelatusta kotiottelusta saldona on 3-1-1 maalisuhteen ollessa 8-4.

Stuttgartin meno vieraskentillä on ollut karmaisevan surkeaa, 6 ottelua joista tappio jokaisesta. Maalisuhde Stuttgartilla vierasotteluista on 3-13.

Joukkueiden kokoonpanoja kun vilkaistaan niin vierailija Stuttgartilta on tänään poissa joukkueen paras maalintekijä (4 maalia) Chadrac Akolo, hyökkäyspään Anastasios Donis sekä puolustaja Marcin Kaminski. Hannoverilla poissa on muutama pitkäaikaispotilas; puolustaja Martins Felipe, joka loukkaantui syyskuussa ja Edgar Prib joka on ollut sivussa koko alkukauden.

Hannover on kotonaan siis onnistunut voittamaan muutaman sarjakärkeen povatun joukkueen ja Stuttgart ei vieraskentiltä ole pistettäkään mukaansa saanut. Kun vierailijoilta uupuu vieläpä paras maalintekijä vahvuudesta niin en näe mitään syytä miksi Stuttgart tuosta vieraskammostaan eroon tulisi pääsemään.

Kotijoukkueen voitto lapulle. Myös maalintekijä löytyy kolmikosta Harnik, Bebou, Jonathas.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *