KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga playoffs 25.3

Happee-TPS

Jyväskylän Happee haki ison vierasvoiton Turusta kaataen Palloseuran perjantaina luvuin 3-9, napaten näin ottelusarjassa tukevan 3-1 johdon. Tänään sarja on kotijoukkueelle katkolla Monnarilla klo 17 alkaen!

Happee käynnisteli konettaan ensimmäisissä otteluissa ja tuloksellisesti TPS pisti sen todella ahtaalle. Kaikesta huolimatta jyväskyläläiset ovat olleet yhtä ottelua lukuunottamatta sarjassa pelillisesti selkeästi niskan päällä. Horroksesta heränneet Peter Kotilainen (4+4) ja Jami Manninen (3+1) ovat löytämässä oikeaa peli-ilmettä ja kun taustalla säestää seuraikoni Petri Kauko (3+4) näyttää Happeen kevät varsin valoisalta. ”Hirvet” myllyttävät laajalla ja laadukkaalla rosterilla ja ratkaisijoita riittää aina kolmoskenttään asti. Happee on alati vaarallinen hyökkäyspäässä, mutta Mikko Lehdon suojatit ovat pelanneet tepsiä vastaan todella hyvää puolustuspeliä ja pitäneet turkulaiset pois vaarallisimmilta maalintekopaikoilta. Maalilla Miro Tuomala on ajoittain venynyt loistotorjuntoihin ja aloittaa tolppien välissä myös tänäänkin.

Perjantain kotitappio tietää Tps:lle todella kivistä tietä. Sen pitää voittaa nyt kolme ottelua putkeen mikäli joukkue mielii vielä mitalipeleihin. Turkulaisten suurimmat ongelmat ovat hyökkäyspäässä, jossa koko kauden vaivannut tehottomuus on vaivannut joukkuetta myös kauden tärkeimmillä hetkillä. Tepsin peli pohjautuu edelleenkin hyvään ja tiiviiseen puolustuspeliin mutta 3,5 tehdynmaalin keskiarvolla harvoin salibandypeliä voittaa, varsinkaan Happeen tasoista joukkuetta. Ville-Martti Laine (2+3) pelaa elämänsä kevättä ja johtaa joukkueen psitepörssiä yhdessä Olli Kinnusen kanssa. Jani Hyytiäinen pelaa ottelusta toiseen hyvin mutta tulosta pitäisi pikkuhiljaa alkaa syntymään. Koko tps:an kolmosketju on ollut täysin hukassa Joonas Koskisen (-6) ja Eero Jalon (-4) tehosaldon näyttäessä pahasti pakkasta. Maalilla Pyry Luukkonen on ollut hyvä, mutta aivan parhaimpaansa ei hänkään ole yltänyt.

Turkulaisten tilanne on todella tukala ja joukkue on käytännössä tekemättömän paikan edessä, joskin urheilussa kaikki on mahdollista. Happee haki perjantaina ison ryöstön kentällä ja vielä isomman henkisellä puolella. Tps:an materiaalista ei löydy tarpeeksi ratkaisjoita ja turkulaisten ylivoimankin jatkuessa yhtä tehottomana, koittaa kesäloma viimeistään seuraavassa pelissä. Happeen peli alkaa asettua uomiinsa ja ns. ”isotpyssyt” alkavat pelien koventuessa heräilemään. Joukkueiden edellisissä ottelusarjoissa kun ratkaiseva peli on pelattu Jyväskylässä on Happee nuijinut Tepsin maanrakoon lukemin 10-6 (kevät 2017) ja 9-1 (kevät 2016). Tps roikkunee tänäänkin alun mukana mutta jo Turussa viimeksi katkennut selkäranka murtuu tänään lopullisesti ja Happee etenee välieriin puhtaasti otteluvoitoin 4-1. Kotivoitoista tarjottu 1,65 kerroin kelpaa peleihin reilun 62% arviota vastaan mutta paras value löytyy kuitenkin kotijoukkueen yli yhden maalin voitosta jolle tarjoaa mukavaa 1,84 kerrointa. Happeen päästessä ”hirvirytkeeseen” voi loppulukemat olla hyvinkin suuret eikä 1,5 maalin tasoitus salibandyssa ole kovinkaan korkea.

Pelivalinta

Salibandyliiga pudotuspelit 25.3

Happee-TPS

Happee -1,5 @1,84

Panos 7/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *