KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga playoffs 22.3

Happee-TPS

Toisena otteluna tapetille nostetaan Jyväskylän Happeen ja Turun Palloseuran kolmas osaottelu. Sarja on tasatilanteessa 1-1 kun molemmat voittivat omat kotiottelunsa. Kumpainenkin peli päättyi maalin erolla suuntaan tai toiseen ja tasainen vääntö on tänäänkin luvassa. Peli käyntiin Monnarilla klo 18.30.

Happee oli avausottelussa selkeästi turkulaisia paremmin pelillä ja vei ottelun nimiinsä 6-5 joskaan kotijoukkueen suurempikin voitto ei olisi ollut vääryys. Runkosarjassa joukkueen peli ailahteli ja sama jatkui myös viime kamppailussa. Turussa ”hirvilauma” oli täysin telineissä eikä saanut peliään oikein missään vaiheessa kunnolla rullaamaan. Kahdessa ensimmäisessä pelissä parhaiten jyväskyläläisten leiristä on onnistunut seuraikoni Petri Kauko, joka on tehtaillut tehot 1+3. Runkosarjassa joukkueen pistepörssin ylivoimaisesti voittanut Jami Manninen on ollut vielä täysin varjojen mailla kiikari tehoilla, tehotilaston ollessa viisi astetta pakkasen puolella. Paljon odotetaan myös Peter ”pörssi” Kotilaiselta, joskin miehen kausi on ollut todella vaikea. Maalilla Miro Tuomala on ollut omalla tasollaan ja mies jatkaa tolppien välissä tänäänkin.

TPS haki elintärkeän kotivoiton ja tosoitti näin ollen sarjan. Palloseura hallitsi peliä alusta asti ja ainoastaan kolmannen erän jäähyilyt olivat kostautua. Turkulaiset olivat jo runkosarjassa todella hyvin puolustava ryhmä ja viime kohtaamisessa se sai Happeen täysin pois mukavuusalueeltaan. Tepsin pistepörssissä kärki sijaa pitää Jaakko Hautamäki kolmella tehopisteellä yhdessä Olli Kinnusen sekä hyvää kevättä pelaavan Ville-Martti Laineen kanssa. Palloseuran kolmoskenttä on ollut pahoissa vaikeuksissa ja tehotilasto on kaikilla herroilla selkeästi pakkasella. Etenkin viime kaudella läpimurtonsa liigakentille tehneeltä Eero Jalolta on lupa odottaa parempaa. Rautaisen puolustuksen takana Pyry Luukkonen takaa ettei joukkue tule kaatumaan maalivahtipeliin.

Happee on otteluun ansaitusti suosikki, mutta lähes 60% arvio on liikaa yläkanttiin ja näin ollen parhaat peli-ideat löytyvät vierasjoukkueen puolelta. Tps sai henkisesti todella, siis todella suuren voiton maanantaina eikä kotiedun ryövääminen olisi edes mitenkään järin suuri yllätys. Luvassa on jälleen tasainen kamppailu, jossa tuskin maaleilla juhlitaan. Me nostamme peleihin vierasjoukkueen +1,5 tasoituksella ja arviomme ollessa noin 58% luokkaa kelpaa in tarjoama 1,79 kerroin peleihin mukaan!

Arbitraaseista kiinnostuneiden pelaajien kannattaa tarkkailla ottelun totals-kertoimia, sillä tarjoaa over 9,5 maalista kerrointa 2,20 in tarjoillessa under 9,5 maalista kerrointa 1,90. Oikealla panoksen jakamisella on mahdollista tuottaa voittoa ilman riskiä. Esim: lyömällä 93€ in over-kertoimeen 2,20 ja 107€ in underiin 1,90. Tällöin olet panostanut yhteensä 200€, over-vedon osuessa lunastat 204,6€ ja pelin jäädessä underiin on tuotto 203,3€!

 

Pelivalinta:

Salibandyliiga pudotuspelit 22.3

Happee-TPS

TPS +1,5 @1,79

Panos 6/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *