Jääkiekon Mestis

Hermes – KeuPa HT, klo 18:30

Pelivalinta: KeuPa HT

Kerroin: 2.11 @bet365

Panossuositus: 7/10

Keuruun Pallo pitää hallussaan Mestiksen kärkisijaa ja Kokkolan Hermes löytyy taulukon tyvipäästä toiseksi viimeisenä. KeuPa on pelannut 15 ottelua ja napsinut näistä peräti 11 täyttä pistepottia. Hermes on pelannut vasta 12 ottelua ja voittoja on kertynyt tilille 3 kappaletta.

KeuPa on yhdessä TuTon kanssa onnistunut 59 (3,93/ottelu) kertaa maalinteossa kauden aikana joka on eniten koko sarjassa. Hermes sen sijaan on tehnyt sarjassa vähiten maaleja 27 (2,25/ottelu) osumallaan. Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana kertaalleen sarja-avauksessa syyskuussa, jolloin KeuPa oli selvästi parempi voittamalla peräti lukemin 9-2.

KeuPa sai maalivahtiosastolleen todella kovan nimen Mestis-tasolle kun vuoden 2009 Suomenmestari Pekka Tuokkola on alkuviikosta allekirjoittanut sopimuksen Keuruulaisryhmän kanssa. Lukon lainavahti Sebastian Ylönen loukkaantui aiemmin.

KeuPan pelaajakoordinaattorin sanoin; ”Tuokkola oli oiva valinta ja entuudestaan tuttu joukkueelle. Hän harjoitteli Keuruulla jo ennen Wienin komennustaan. Todellinen laatuvahti, äärettömän mukava persoona”.

Tuokkola on edustanut urallaan Liigassa JYPin lisäksi myös KalPaa ja Tapparaa. Kokemusta on myös KHL:stä ja SHL:stä.

Jos ei Hermes maaleilla ole juhlinut niin tämä Tuokkolan siirtyminen Keuruulle ei ainakaan tule tuota asiaa helpottamaan yhtään. Pelimerkit vierasvoitolle ja KeuPa jatkaa sarjan kärkipaikalla myös tämän keskiviikko-illan jälkeenkin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *