Saksa Bundesliiga

Maajoukkue tauko takana ja Euroopan pääsarjoissa aletaan taas pelata tosipelejä. Suunnataan siis katseet Saksan Pääkaupunkiin Berliiniin johon TSG Hoffenheim matkustaa huomis illan ainoassa Bundesliiga kamppailussa.
Kertoimet kamppailussa ovat hullunkuriset kun vierailija Hoffenheim on asetettu hennoksi suosikiksi otteluun vaikka vastassa on Bundesliigan ehdottomasti paras kotijoukkue. Hertha on saalistanut 40 sarjapisteestään 31 kotona joten Hertha elää kotipeleistä mikä on nostanut joukkueen 5 sijalle sarjassa.
Hoffenheim tulee otteluun 5 pelin tappiottomassa putkessa joista 3 voittoa kotona (Leverkusen, Ingolstadt ja Darmstadt) ja 2 tasapeliä vieraissa (Freiburg ja Schalke) jotka varmasti antaa vieraille itseluottamusta huomis illan peliin.
Herthalla on osaksi kysymysmerkkejä monen pelaajan kohdalla joka varmasti vaikuttaa kertoimiin muttei anneta sen häiritä. Luotetaan edelleen siihen ettei Herthan kotitaika tule murtumaan eikä näitä kertoimia voi olla käyttämättä.
Hertha Berlin vs TSG Hoffenheim
Hertha Berlin Ah 0.0 @ 2,02 Bethard/Pinnacle 3,5/10
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *