Perjantai-illan Bundesligakamppailussa kohtaavat häntäpään joukkueet Hertha sekä Mainz. Vierailija Mainz on surkeassa vireessä ja kerää tappioita toisensa jälkeen. Tätä samaa on luvassa Berliinin vierailulta.

Kotijoukkue Hertha Berlin on tällä hetkellä mainiossa iskussa. Takana on komea vierasvoitto Leverkusenista maalein 0-2. Joukkueen ykköspyssy Salomon Kalou lisäsi kauden maalisaldonsa tuossa ottelussa jo kymmeneen osumaan. Berliiniläiset ovat kärsineet vain yhden tappion yhdeksässä edellisessä liigaottelussa. Sekin tuli niukalla 1-0 marginaalilla Stuttgarttia vastaan, ja vastustajan ainokainen merkittiin vielä Herthan omaksi maaliksi.

Leverkusen-voiton lisäksi Hertha on puristanut viime aikoina tasapelit kovalta Dortmundilta sekä Hoffenheimilta. Joukkueessa ei ole merkittäviä poissaoloja ja henki on tällä hetkellä todella hyvä. Hertha oli viime kaudella sarjan kuudes, mutta syksyä sekottivat Eurooppa-liigan ottelut. Hertha on palannut omalle tasolleen heti eurokiireiden päätyttyä.

Vierailija Mainz on täydellinen vastakohta. Joukkue on valunut keskikastista putoamisviivalle ja hävinnyt kaikki pelit mukaan luettuna seitsemän kahdeksasta viime ottelustaan. Ainoa voittokin tuli kotona häntäpään Stuttgartista. Mainz on ollut vieraissa täysi katastrofi; kauden saldo on 11 ottelusta 0-4-7 maalierolla 11-24.

Napataan vetoihin ilta Herthan voitto kertoimella 2,05 ja otetaan kylkeen kotijoukkueen yli 1,5 maalia, jolle tarjolla on sama kerroin (todennäköisyysarvio noin 55% molemmille tapahtumille). Mainzin reppuun on tehty vähintään kaksi maalia joka kerta kahdeksan edellisen reissupelin aikana. Luotetaan siihen, että hyvässä vireessä oleva Hertha jatkaa verkkojen venyttämistä Mainzin maalilla!

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

 

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *