Naisten sprintti (V)

H2H Pärmäkoski – Belorukova

Maastohiihdon maailmancupin tiivis kilpailutahti jatkuu ja tällä kertaa pelipaikkana toimii Davos jossa lauantaina luvassa ovat vapaan tyylin sprintit ja sunnuntaina samaisen hiihtotavan väliaikalähtökilpailut. Naisten kisan suosikit ovat ansaitusti Norjan Falla sekä Ruotsin Nilsson.

Naisten kisaan saadaan oikein maistuva kohde kun tarjoaa Suomen Pärmäkoskelle maistuvaa kerrointa venäläistä Belorukovaa vastaan. Krista on ollut alkukaudesta todella vahva niin sprintissä kuin distanssimatkoilla. Rukalla sijoitus sprintissä oli 6 ja Lillehammerissa 2. Tahti on siis ollut kovaa ja viime vuosien tavoin kauden edetessä on lupa odottaa vieläkin kovempia suorituksia. Vapaa on Kristalle se ”heikompi” tyyli mutta kunnon ollessa noinkin kova ei hän hiihtotyylissäkään muille paljoa kalpene. Krista on hyvin potentiaalinen finaalihiihtäjä huomenna mikäli haavereilta vältytään. Naisten sprinteissä on ollut erähiihdoissa tapana luukuttaa heti startista ja tämä palvelee erityisesti Pärmäkoskea.

Belorukova aloitti Rukalla todella hyvin ollen sprintissä peräti kolmas mutta viikko sitten Lillehammerissa ääni oli kellossa täysin eri ja venäläinen selvityi vaivoin sprintin aika-ajosta jatkoon ja oli lopputuloksissa vasta 29. Belorukova oli viime talven MM kisoissa hienosti sprintin 10. mutta naisen tuloskunto heittelee todella paljon. Vapaalla tyylillä Belorukova ei viime vuosina ole hirveästi juhlinut vaikka aina silloin tällöin muistuttaa olemassaolostaan.

Kaikenkaikkiaan pidän Pärmäkoskea selkeähkönä suosikkina tähän pariin. Kristan kunto on selvästi nousussa kun taas Belorukovan kunto heittelee päivästä toiseen valtavasti. Viime talvena Pärmäkoski ylsi Davosin sprintissä sijalle 7. Belorukovan ollessa 12. Pärmäkoskelle tarjottu 1,72 kerroin kelpaa hyvin peleihin mukaan!

 

Pelivalinta

Hiihdon MC Davos: Naisten sprintti

H2H Pärmäkoski-Belorukova

Pärmäkoski @1,72

Panos 7/10

 netticasino vedonlyönti

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *