Miesten sprintti (V)

Ennen olympialaisia maastohiihtokaravaani matkaa vielä Seefeldiin, jossa kilpaillaan lauantaina sekä miesten että naisten vapaan hiihtotyylin sprintit. Moni hiihtäjä jättää tämän viikonloppuisen rypistyksen väliin ja keskittyy täysin viimeistelyyn olympialaisia varten. Osalla hiihtäjistä tämä onn viimeinen näytönpaikka mikäli olympiakoneeseen mielii mukaan.

H2H Peterson – Halfvarsson

Paras peli-idea löytyy ruotsalaisten välisestä kaksinkamppailusta, jossa vastakkain on asetettu Teodor Peterson sekä Calle Halfvarsson. Peterson on ollut koko kauden hieman vaisu mutta viime viikolla mies lunasti lopullisesti itsensä olympiajoukkueeseen ollen Planican maailmancupin perinteisen sprintissä hienosti kolmas. Peterson on osoittanut lupaavaa nousukuntoa kuten myös muutkin länsinaapurin hiihtäjät.

Halfvarssonin kausi on ollut todella rikkonainen ja mies onkin sairastellut talven aikana lukuisia kertoja. Kaikesta huolimatta mies on pystynyt iskemään itsensä maailmancupissa kolme kertaa viiden joukkoon joista kaksi on irronnut sprinteissä. Viikko sitten Planicassa Halfvarsson oli sprintin aika-ajossa peräti toinen mutta epäonnekseen lensi alkuerässä mainosaiotoihin ja kisa jäi siihen. Kaikesta huomaa että mies on saamassa itsensä huippukuntoon juuri oikealla hetkellä.

Peterson on nostettu yllättäen pariin ennakkosuosikiksi. Vedonvälittäjät ovat reagoineet hieman liikaa viime viikon kolmostilaan sillä Peterson ei huippusijoituksesta huolimatta ollut lähelläkään kärki kaksikkoa. Halfvarsson on palaamassa omalle tasolleen ja viikko sitten nähty aika-ajo hiihto oli jo tuttua Callea. Allekirjoittanut pitää Halfvarssonia pienenä suosikkina ruotsalaisten väliseen kamppailuun joten pelivalinta on täysi selviö!

 

Pelivalinta

Hiihdon MC Seefeld

Miesten sprintti (V)

H2H Peterson-Halfvarsson

Halfvarsson @1,95

Panos 8/10

 netticasino vedonlyönti

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *