Miesten Sprintti (V)

H2H Gros – Hakola

Miesten sprinttikisaan löytyy todellinen helmi kun vedonlyöntiyhtiöt ovat asettaneet kaksintaisteluun ranskalaisen Baptiste Grosin ja suomen Ristomatti Hakolan.

Hakola nousi viimeistään viime talvena maailman kärkihiihtäjiin nimenomaan sprintissä, ollen Lahden MM-sprintissä hienosti kuudes. Mies on alkukaudesta jatkanut siitä mihin jäi ja Rukan avausviikonlopun sprintissä irtosi sija 4. Rise kärsi Rukan jälkeen pienistä selkäkivuista mutta mistään vakavemmasta ei ollut kyse ja mies olikin viime viikonlopun Lillehammerin sprinttikisassa mukana tuloksena aika-ajon neljäs tila ja lopputuolksien 14. Davosissa hiihdetään sprintti vapaalla tyylillä ja tämä sopii Hakolalle perinteistä tyyliä paremmin. Alkukauden sprintit ovat nimenomaan olleet pernteisellä hiihtotavalla joten tuloksien ollessa tuolla tasolla on Davosin vapaan sprintistä lupa odottaa hyvää menestystä.

Ranskan Gros on puhdas sprintteri mutta ei lukeudu maailman terävimpään kärkeen. Gros on aina välillä väläytellyt osaamistaan ja esim. viime talvena onnistui Quebecin sprintin voittamaankin. Normaalina päivänä mies ei kuitenkaan pysty haastamaan top kymppiä ja tulokset alkukaudelta ovat melko vaisuja. Rukalla sprintissä irtosi sija 23. ja Lillehammerissa ”voimapatukka” jäi ulos sprintin erähiihdoista ollen vasta karsinnan 41.

Hakola pääsee vihdoin mielimatkalleen ja alkukauden kisat ovat näyttäneet että kunto on kohdallaan. Gros pystyy parhaimpina päivinään kamppailemaan finaalipaikasta mutta tähän allekirjoittanut ei Davosissa usko. Viime talvena Rise oli Davosin sprintissä 17. Grosin jäätyä karsintaan sijalle 31. Hakola on tähän pariin selvästi tasabookkia suurempi suosikki joten Betsonin 1,85 kerroin on ehdoton pelivalinta tähän päivään!

 

Pelivalinta

Hiihdon MC Davos: Miesten sprintti

H2H Gros-Hakola

Hakola @1,85

Panos 9/10

 vedonlyönti netticasino

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *