Hiihdon MC Davos: Naisten 10km (V)

H2H Björgen – Kalla

Miesten tapaan myös naiset kisaavat huomenna väliaikalähtökilpailun vapaalla hiihtotavalla. Alkukaudesta naisissa on ollut vain yksi kuningatar ja tästä kruunusta Charlotte Kalla ei helposti luovu.

Norjan Marit Björgeniä lienee turha edes esitellä vaan antaa naisen tuloksien puhua puolestaan. Björgen aloitti kautensa hyvin voittamalla Beitostölenissä 10km vapaan ja perinteisen matkat. Sama tahti jatkui vielä Rukalla hetken aikaa ja norjalainen vei nimiinsä mc avauksen 10km perinteisentyylin väliaikalähtökisan. Sen jälkeen Maritin kone on alkanut yskiä ja takkiin tuli Rukan takaa-ajossa Kallalta sekä osuusajoissa Wengiltä, Hagalta ja Stadloberilta. Viime viikonloppuna mollivoittoinen suorittaminen jatkui Lillehammerissa jossa Björgen oli sprintin 18. ja nainen jätettiin yhdistelmäkilpailussa tylysti palkintopallin ulkopuolelle, neljänneksi. Maailman suurimmalla naishiihtotähdellä on tällä hetkellä pienimuotoinen ”kriisi” päällä ja tämän takia Björgen ei Davosissa sprinttiin osallistunut.

Kallan alkutalvi on ollut suoraasanottuna sensaatiomainen. Ruotsalainen on ottanut maailmancupin ykköspaikan suvereenilla tavalla itselleen eikä hyytymisestä näy merkkejä. Kalla on hallinnut kisoja lähes mielinmäärin ja on suurin voittajasuosikki myös Davosin kilpailussa. Ruotsalainen on kivenkova molemmilla hiihtotyyleillä mutta vapaa on tunnetusti ollut vielä perinteistäkin vahvempi tyyli länsinaapurinnaiselle. Myöskään Kalla ei osallistunut Davosin sprinttiin joten kaikki paukut on ladattu juuri sunnuntain kilpailuun.

Kalla on oikeutetusti asetettu matchuppiin suosikiksi mutta osa bookkereista on jättänyt silti kertoimet piirun verran liian korkealle. Ruotsalaisella kulkee todella hyvin kun taas Björgenin meno on ollut hieman alavireistä. Viime viikonloppuna Björgen romahti pahasti enkä usko että norjalaisen kunto olisi viikossa noussut Kallan tasolle. Kalla on huomisen suosikki mutta Björgen ei lukeudu ruotsalaisen ykköshaastajiin. Tällä hetkellä tuntuisi järjenvasaiselta lyödä Kallaa vastaan ja kun kertoimissakin on ilmaa alla on pelivalinta selvä!

 

Pelivalinta

Hiihdon MC Davos: Naisten 10km (V)

H2H Björgen-Kalla

Kalla @1,65

Panos 9/10

 vedonlyönti netticasino

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *