Miesten sprintti (V)

Olympialaiset loppuivat noin viikko takaperin mutta maastohiihtokaravaani jatkaa kulkuaan jo huomenna, kun maailmancup rantautuu Lahteen ja luvassa on miesten sekä naisten vapaan tyylin sprintit. Karsinta hiihdot käyntiin klo 12.15.

H2H Hakola – Jouve

Suomen Ristomatti Hakola suoritui olympialaisista kiitettävästi ja nappasi henkilökohtaisessa sprintissä sijan kuusi. Hakola on tänä talvena löytänyt tasaisuuden ja varmuuden tekemiseen ja mies löytyy ennen huomista kisaa sprintticupista sijalta viisi. Rise sijoittui viime talvena Lahden MM-sprintissä kuudenneksi joten huomisen radan pitäisi sopia suomalaiselle mainiosti.

Ranskan Jouve on napsinut tällä kaudella hyviä sijoituksia vapaan sprinteistä ja mies on ollut Seefeldin osakilpailua lukuunottamatta joka kerta finaalissa, kun sprinttiä on hiihdetty juuri vapaalla tyylillä. Olympialaisista käteen jäi henkilökohtaisen sprintin sija 16. ja parisprintin pronssi yhdessä Manificatin kanssa. Ranskalainen oli viime talvena Lahden kisoissa 16. mutta tämän jälkeen mies on petrannut otteitaan.

Hakola on asetettu pariin melko selväksi altavastaajaksi ja suomalainen saa parivoitosta yli kahden kerrointa. Miehet ovat normaalina päivänä melko tasavahvoja, joskin Hakola on suorituksiltaan pykälää ranskalaista varmempi. Olympialaiset jättivät Hakolalle sopivasti hampaankoloon ja huomenna mies pääsee kotiyleisön eteen hakemaan uran ensimmäistä palkintokoroke paikkaa maailmancupissa. Jouve otti olympiamitalista ilon irti ja pari päivää sitten mies jakoikin sosiaaliseen mediaan videon illanvietosta, jossa meno oli melko kosteaa. Viime vuonna Lahden kisojen jälkeen Hakola hiihti seuraavassa maailmancupissa sijalle 15. kun Jouve oli samaisessa kilpailussa vasta 48. Sattumaa? Ken tietää mutta näillä lähtökohdilla on Hakola vähintäänkin tasabookin arvoinen huomenna!

 

Pelivalinta

Hiihdon maailmancup Lahti

Miesten sprintti (V)

H2H

 logo

Hakola-Jouve

Hakola @2,02 Panos 7/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *