Hiihdon MC Toblach: Miesten 15km (V)

Naisten tapaan myös miehet kisaavat huomenna väliaikalähtökilpailun vapaalla hiihtotavalla. Suomalaisista suurimpia odotuksia kantaa Matti Hiekkinen sillä Iivo Niskanen jättää kisan väliin flunssan takia. Viikko sitten Davosissa Ranskan Manificat otti voiton ennen Venäläiskaksikkoa Ustjugov ja Bolshunov.

H2H Bolshunov – Harvey

Maailmancupin suurin yllättäjä on ollut Venäjän nuori (-97) Bolshunov joka on napsinut podiumsijoituksia kilpailusta toiseen. Tulosta tulee niin perinteisellä kuin vapaalla ja sekä sprintti että distanssimatkat kulkevat molemmat todella mallikkaasti. Nuoren miehen heikoin sijoitus tällä kaudella on Lillehammerin yhdistelmäkisan kymmenes tila. Viikko takaperin samaisella matkalla Davosissa itänaapurinkone sijoittui hienosti kolmanneksi häviten voittajalle vain vajaat 15 sekuntia. Bolshunov on myös huomenna yksi suosikeista aina kärkikolmikkoon asti, perushiihdolla mies sijouttunee lähelle top vitosta.

Kanadan Harvey on aloittanut kauden myös mallikkaasti joskin kokeneen hiihtäjän päätavoite ja huippukunto on viritetty olympialaisiin. Rukalla mies oli kokonaistourin neljäs ja Lillehammerin yhdistelmäkisassa irtosi kuudes tila. Davosissa Harvey iski vapaan 15km kymmenenneksi. Kanadalainen viihtyy paremmin yhteislähdöissä sillä miehen kiri on todella kova josta hyvä osoitus oli viime talven MM kulta 50km vapaan massastartissa. Perushiihdolla Harvey taistelee huomennakin sijoituksesta kärki kymmenikköön mutta aivan kärkitaisteluun en miestä laske mukaan.

Bolshunov on tällä hetkellä todella kovassa kunnossa ja mies pystyy luukuttamaan kovaa vauhtia alusta loppuun asti. Viikko sitten Davosissa miesten ero oli noin 50s ja juuri tämän verran kanadalainen on venäläistä perässä. Huomion arvoista oli se että ero kasvoi tasaisesti eikä kumpikaan siis kokenut mitään suurta sippaamista joten ero oli kokonaan miesten matkavauhdissa. Bolshunov on ansaitusti suosikki tähän pariin ja veikkauksen tarjoama 1,58 kerroin kelpaa mukaan peleihin.

 

Pelivalinta

Hiihdon MC Toblach: Miesten 15km (v)

H2H Bolshunov-Harvey

Bolshunov @1,58

Panos 8/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *