Allsvenskan

IF Elfsborg – AIK

Ruotsin jalkapallon pääsarjassa Allsvenskanissa pelataan tänään kahden, ennen kauden avausta sarjan kärkipäähän povatun joukkueen mittelö, Elfsborg – AIK.

AIK aloitti kautensa viime viikon maanantaina BK Häckeniä vastaan kotistadionillaan Solnan Friends -Arenalla. Pallonhallinta ottelussa oli selkeästi kotijoukkue AIK:lla, mutta vaarallisemmat maalintekopaikat sen sijaan siunaantuivat vierasjoukkue Häckenille.

Ottelussa päädyttiin lopulta kuitenkin ehkä hieman odotetusti maalittomaan (0-0) pistejakoon.

Elfsborg aloitti oman kautensa AIK:ta päivää myöhemmin, viime viikon tiistaina, jolloin joukkue matkasi Guldfågeln -Arenalle Kalmar FF:n vieraaksi. Ensimmäinen puoliaika tuosta ottelusta mentiin tasaisissa merkeissä ja taukovihellykseen asti taululla komeili kiikarilukemat.

Toisella puoliskolla alkoi kuitenkin tapahtumaan. Kotijoukkueen Romarinho vei Kalmarin rangaistuspotkusta 1-0 -johtoasemaan, mutta mitä vielä? Elfsborg iski isompaa vaihdetta silmään ja latoi tämän jälkeen peräti viidesti pallon verkon perukoille! Lopputuloksena täten Elfsborgille varsin komea vierasvoitto 1-5.

Elfsborg nauttii sarjassa todella kovasta kotiedusta ja vieläpä kun katsellaan joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia vuosien saatossa niin huomataan että AIK on onnistunut viimeisimmän vierasvoiton Elfsborgia vastaan hakemaan päivämäärällä 11.08.2002.

On siitä hetki siis vierähtänyt!

Pelivalinta: Elfsborg

Kertoimet: Veikkaus: 2,60 : 2,56 Pinnacle: 2,48

Panostussuositus: 7/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!