Salibandyliiga 2.3

Indians – EräViikingit

Salibandyliigan runkosarja alkaa lähestyä loppuaan ja pudotuspelijoukkueet ovat pian selvillä. Tänään liigassa pelataan kolmen ottelun voimin ja ensimmäisenä tarkasteluun otetaan kotiedusta taistelevien Indiansin ja EräViikinkien kamppailu. Ottelu käyntiin Otahallissa klo 18.30.

Kotijoukkue Indians haki viimeksi vihjeemme mukaisesti pisteet Oilersilta vakuuttavan esityksen jälkeen luvuin 1-9. ”Heimolaiset” ovat todella kovassa kevätvireessä ja joukkueen voittoputki on nyt jo peräti seitsemän ottelun mittainen. Indians on viime otteluissa pelannut todella aktiivista salibandya ja se on silminnähden aiheuttanut suuria vaikeuksia vastustajille. Pelitavalla on myös varjopuolensa ja viime pelissä Oilerskin olisi paremmalla viimeistelyllä tehnyt neljästä viiteen maalia enemmän. Indiansin vahvuudet löytyvät hyökkäyspäästä, jossa herrat Astala, Kainulainen, Iiskola tekevät tuhojaan illasta toiseen. Mikko Kirvesniemi oli maalinsuulla viimeksi mykistävän hyvä mutta samanlaiseen jumalmoodiin ei allekirjoittanut tänään usko miehen yltävän.

Vierasjoukkue EräViikingit löytyy sarjasta sijalta kolme ollen pisteen edellä Indiansia, joka pitää hallussaan viidettä tilaa. Viimekauden finalistilta odotettiin tältäkin kaudelta paljon, mutta aivan terävimpään ei fuusioseura vielä runkosarjassa ole yltänyt. ErVin peli on ailahdellut yllättävänkin paljon ja viime ottelussa häntäpään KooVee kiusasi sitä aina jatkoajalle asti. Helsinkiläisten aseet ovat niin ikään hyökkäyspäässä, jossa maajoukkueen vakiokasvot Miko Kailiala ja Jani Kukkola säestävät yhdessä Roni Laasosen ja Mika Moilasen kanssa. Suurimmat puutteet löytyvät selkeästi puolustuspäästä, jossa parivaljakko Lax-Juselius on allekirjoittaneen papereissa ainoa kaksikko, joka kestää vertailun aivan kärjen kanssa. Maalilla vartioi Santtu Strandberg, joka takaa sen ettei joukkue ainakaan maalivahtipeliin kaadu.

EräViikingit lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina mutta vedonlyönti mielessä ei vieraiden kertoimet riitä peleihin. Indians on tällä hetkellä salibandyliigan kuumin joukkue kun jätetään ylivertainen Classic pois laskuista. Espoolaisten peli rullaa mainiosti ja joukkue mielii vielä saavuttaa kotiedun pudotuspeleihin. Arvioissamme ottelu on hyvin lähellä tasabookkia ja Indians kelpaa peleihin 44% arviota vastaan, jolloin rajakerroin piirtyy 2,30 tietämille.

Pelivalinta

Salibandyliiga 2.3

Indians-EräViikingit

Indians @2,40 Veikkaus

Panos 5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *