Salibandyliiga 22.9.

 

Indians – Nokian KrP

Viime kauden yllättäjät kohtaavat tänään kun Indians isännöi kauden avauspelissään Nokian KrP:tä. KrP aloitti kautensa tiistaina kun se kukisti tapahtumarikkaassa ottelussa SPV:n jatkoajalla lukemin 8-7. Näädät johtivat ottelua parhaimmillaan neljällä maalilla, mutta seinäjokilaiset kirivät eron kiinni viimeisellä kymmen minuuttisella. Nokialaisten hyökkäystrio Johansson, Oksanen, Henttonen oli oivalla pelipäällä kirjauttaen 3 pistettä mieheen, tulosta täytyy tänäänkin tulla mikäli Näädät mielivät täyden pistepotin Otahallista mukaansa napata.

Indiansin leiristä suurimmat odotukset laskeutuvat tänäänkin Valtteri Kainulaisen, Aaro Astalan sekä Heikki Iiskolan harteille ja pelistä on lupa odottaa todellista ykköskenttien taistelua. Ykkösnyrkkien ollessa lähes tasavahvat on kakkos- ja kolmoskenttien rooli varsin iso ja tällä osa-alueella Nokialaiset ovatkin jonkin verran edellä Indiansia. Myös maalivahti etu kallistuu vierailijoiden puolelle.

Luvassa on tasainen ja vauhdikas ottelu, puolustukseen viime kausina nojannut Indians on valmentajavaihdoksen jälkeen pyrkinyt aktoivoittamaan omaa peliään ja on mielenkiintoista nähdä miten uusi pelityyli toimii varsinkin kun puolustuspää ei ole se espoolaisten suurin ase. KrP on tunnettu hyvistä vastaiskuista ja tulee se varmasti tänäänkin rokottamaan kotijoukkueen virheistä. Kaiken kaikkiaan markkina on jättänyt KrP:n kertoimen piirun verran liian korkealle kun arvion mukaan näädät hakevat pisteet kotiin 56% todennäköisyydellä.

 

Pelivalinta

Indians-Nokian KrP

Nokian KrP moneyline (lopullinen voitto) @1,89

Panos 6/10 netticasino vedonlyönti

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *