Salibandyliiga 20.10

Indians-TPS

Reikäpalloa pelataan myös Espoossa, jossa kotijoukkue Indians isännöi Turun Palloseuraa klo 18.30 eteenpäin.

Indians on aloittanut kautensa pirteästi ja kuudesta pelatusta ottelusta se on saalistanut kolme voittoa. Viimeksi heimo kuritti vieraskentällä yhtä suurimmista mestarisuosikeista kun Happee kaatui lukemin 5-8. Joukkue omaa todella vaaralliset kaksi hyökkäyskenttää jotka molemmat ovat takoneet pisteitä kiitettävään tahtiin. Erityismaininta pitää antaa -98 syntyneelle Heikki Iiskolalle joka on pelannut todella vahvasti ja löytyy koko sarjan pistepörssin kärkipaikalta tehoilla 8+6. Tulitukea nuorelle tähdelle antaa maajoukkuekaksikko Aaro Astala, Valttari Kainulainen. Indians pääsee kotiluolaansa terveellä kokoonpanolla ja maalia vartioi oletetusti Mikko Kirvesniemi.

TPS sai vaikean alun jälkeen peliään rullaamaan kaatamalla OLS:n 5-2 ja KooVeen 4-3. Viimeottelussa se kiusasi Seinäjoen Peliveljiä mutta joutui taipumaan hyvästä alusta huolimatta 10-6. Turkulaiset ovat tuskailleet tehottomuuden kanssa mutta paikkoja se luo pelistä toiseen riittämiin. Hyvin puolustava ryhmä pitää ottelut tasaisina, mutta neljän tehdyn maalin ottelukeskiarvolla harvemmin nykypäivän salibandyssa otteluja voittaa. Palloseura pääsee otteluun tutulla kokoonpanolla, mutta maalille astuu hieman yllättäen kakkoskassari Santtu Ylänen.

Joukkueet ovat vuosien saatossa pelanneet todella tasaisia otteluita ja voitotkin ovat tasan 3-3. Indians sai varmasti hyvän lisäbuustin Happee voitosta ja heimo on muutenkin pelannut hyvää salibandya alkukaudesta. TPS on ollut hieman vaisu ja on mielenkiintoista nähdä miten joukkueen peliin vaikuttaa kun takana ei olekkaan maajoukkue vahti Luukkonen palloja koppaamassa. Indians on ansaitusti suosikki ja raapii pisteet karvan alta 50% todennäköisyydellä.

 

Pelivalinta

Indians-TPS

Indians @2,10

Panos 6/10

 talletusbonus

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *