Tänään selviää viimeinen eurooppalainen maa, joka pääsee MM-kisoihin. Luvassa on todella tiukka taistelu Irlannin ja Tanskan välillä. Ensimmäinen osaottelu päättyi 0-0, ja markkinat odottavat tästäkin ottelusta vähämaalista kamppailua. Lähdetään hakemaan markkinoista poikkeavaa näkökulmaa ja toivotaan, että tänään nähdään maaleja. Lohkovaiheessa totals -keskiarvot per ottelu olivat: Irlanti 1.8 ja Tanska 2.8, eli keskiarvolta 2.3. Lohkopelit ovat luonteltaan varsin erilaisia, joten näitä lukemia ei kannata kuitenkaan liikaa tuijottaa.

Peli on luonteeltaan varsin kiintoisa. Kumpikin joukkue suojelee maaliaan tarkasti, mutta mikäli jompikumpi saa maalin tehtyä, niin peli muuttuu radikaalisti. Häviölle joutuneen joukkueen on pakko avata omaa peliään ja alkaa hyökätä silläkin riskillä, että omissa soi toistamiseen. Tämän vuoksi yhden maalin lopputulos ei välttämättä ole niin todennäköinen mitä markkinat antavat olettaa. Toki Irlannin onnistuessa maalinteossa ensimmäisenä, voi olla että joukkue passivoituu täysin eikä hae enää toista osumaa. Toisaalta taas, jos Tanska maalaa ensimmäisenä, niin Irlannin on tehtävä 3 maalia mikäli haluavat kisoihin. Tällöin suurella todennäköisyydellä pelissä nähdään ainakin toinen maali. Näiden pohdintojen perusteella yli 1.5 maalia vedon kertoimet tuntuvat varsin pelattavilta. Eli pelataan:

Over 1,5 @ 1.78 Pinnacle

 

Vihjeet tarjoaa: Betsiblogi

Muistakaahan osallistua myös täysin ilmaiseen vedonlyöntikilpailuun

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *