Jalkapallon Italian Serie A

Juventus – Genoa, klo 21:45 Suomen aikaa.

Pelivalinta: Alle 2.5 maalia

Kerroin: 2.02 @

Panossuositus: 7/10

Serie A:n maanantai-illan ainokainen Juventus vs. Genoa. Sarjataulukossa vanha rouva Juventus majailee tutusti kärjen tuntumassa toisella sijalla, neljän pisteen erolla sarjakärki Napoliin.

Juve on pelannut kotikentällään tähän mennessä 10 ottelua saldolla 8-1-1 maalisuhteen ollessa 24:4. Genoa on ollut kuluvan kauden aikana erittäin vähämaalinen joukkue, sillä kymmeneen vieraspeliin on Genoan maalisuhde omalla tavallaan varsin komea 5:5. Muun muassa AC Milanin ja Fiorentinan kanssa Genoa on onnistunut vieraista hakemaan 0-0 tasapelin ja sarjan kärkipäähän povatulle Interille joukkue hävisi syyskuussa ainoastaan lukemin 1-0.

Juventuksen maalintekovoimaa syö tämän illan osalta joukkueen parhaan viimeistelijän Paolo Dybalan puuttuminen kokoonpanosta lihasvamman vuoksi. Myös keskikenttäpelaaja Claudio Marchisio on nivusvamman vuoksi sivussa. Maalivahdilegendaksi muotoutuneen Gianluigi Buffonin, Juan Cuadradon ja Benedikt Höwedesin pelaaminen on pienoinen kysymysmerkki.

Genoan vähämaalisen vieraspelaamisen ja Juventuksen poissaolojen (myös pienoiset kysymysmerkit) siivittämänä lähdetään kiskomaan alle 2,5 maalia illan kamppailuun. Juventus todennäköisesti voittaa ottelun peruspelillä lukemin 1-0 tai 2-0, Higuanin maalatessa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *