Italian Serie A:ssa pelataan tänä viikonloppuna useita huippuotteluita: Lazio-Juventus, Napoli-Roma sekä Milan-Inter. Näistä ensin mainittu tarjoaa parhaan idean vedonlyöntimielessä.

Kotijoukkue Lazio taistelee tänä vuonna paikasta Mestarien liigaan. Viime kaudella Lazio oli sarjan viides, ja tästä johtuen joukkue on esiintynyt syksyllä Eurooppa-liigassa. Nämä ottelut vaikuttavat osaltaan joukkueen iskukykyyn, sillä Lazio on edelleen mukana myös UEL:n playoffs-vaiheessa.

Euro-otteluiden lisäksi Lazio joutuu antamaan tasoitusta viikko-ohjelmansa vuoksi. Simone Inzaghin valmentama ryhmä kohtasi Milanin cupissa keskiviikkona ja joutui ottelussa jatkoajalle. Tämä tarkoittaa 30 minuuttia ylimääräistä peliaikaa, josta palautumisaikaa on vain kaksi päivää tähän tärkeään otteluun.

Vierailija Juventus selvisi viikkopelistään huomattavasti helpommalla. Lisäksi Juve saa ylimääräisen lepoedun, sillä sen kotiottelu Atalantaa vastaan peruttiin lumen vuoksi viime sunnuntaina. Joukkueiden ohjelmassa on valtava ero: Lazio on pelannut viimeisen kahden viikon aikana 5 ottelua + jatkoajan – Juventus vain kaksi matsia.

Juventus olisi pelikelpoinen ilman rasitusetuakin, mutta nyt se on loistava pelikohde. Ottelu pelataan kaiken lisäksi jo klo 19.00 eikä myöhäisillassa, mikä syö Lazion palautumisaikaa taas muutaman tunnin.

Vetoihin Juventus kertoimella 2,29 (todennäköisyysarvio 53%) Pinnaclelta. Vetoihin kelpaa hyvin myös Juventuksen yli 1,5 maalia ilta kertoimella 2,25 (todennäköisyysarvio 51%). Vieraiden menestysmahdollisuuksia lisää entisestään maalitykki Gonzalo Higuainin paluu loukkaantuneiden kirjoista.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *