Jääkiekon Liiga

JYP – HIFK, klo 18:30

Pelivalinta: JYP

Kerroin: 1.92 @William Hill

Panossuositus: 7/10

– HIFK:n suoritukset ennen Liiga-kauden alkua CHL-jäillä ovat jääneet täysin mitättömiksi, neljästä ottelusta plakkarissa on yhtä monta tappiota ja ja kasassa ainoastaan yksi piste Brynäsiä vastaan koetun voittolaukauskilpailu -tappion jäljiltä. JYPillä kasassa on neljän pelatun ottelun jälkeen kolme voittoa ja peli on näyttänyt Hurrikaani-paidoilla jo melko valmiilta tähän iltaan lähdettäessä.

– HIFK:lla on myös huolia kokoonpanonsa suhteen, sillä joukkueen takalinjoilta on poissa järkälemäinen ja kovista otteistaan tunnettu Joe Finley, kesän NHL-Draftin kolmosvaraus Miro Heiskanen, Oliwer Kaski sekä SHL:stä paluun petopaitaan tehnyt Teemu Laakso.

Molemmat joukkueet ovat saaneet joukkueisiinsa merkittäviä vahvistuksia, kotijoukkueen puolelta nimekkäimpänä Jarkko Immonen ja vierailijoilta huippukauden viime kaudella Turussa pelannut ruotsalaishyökkääjä Erik Thorell.

Myös maalivahtiosastolle HIFK hommasi EHT-turnauksista tutun nimen Atte Engrenin, mutta tänään maalia vartioi kuitenkin kokenut kehäkettu Niklas Bäckström.

JYPin peli näyttää olevan tällä hetkellä paremmalla mallilla ja HIFK:n takalinjojen poissaoloista johtuen nousee kotijoukkue jopa suuren suosikin asemaan tämän illan kamppailussa.

Seuraa häntä: Juuso Puustinen

Neljä edelliskautta HIFK:ta edustanut Pudi kohtaa tänään jäällä tuttuja kavereita ja lataus on Pudilla tänään varmasti enemmän kuin kohdillaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *