Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Jääkiekon Mestis

K-Vantaa – Ketterä, klo 18:30.

Jääkiekon Mestiksen runkosarjassa haetaan vielä muutamien kierroksien kautta lopullisia asetelmia pudotuspeleihin. Sarjanousija Imatran Ketterä on kuluvan kauden aikana osoittanut pelaavansa sille tarkoitetulla sarjatasolla ja joukkue onkin kammennut itsensä jo kahdentoista (12) ottelun pituiseksi muodostuneen voittoputkensa myötä sarjataulukossa peräti sijalle 3.

Ketterä varmisti viime viikon lauantain IPK-voiton myötä paikkansa runkosarjan neljän parhaan joukossa joka takaa heille ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle lähdettäessä todella merkittävän kotiedun. Mahdollisuudet Ketterällä tosin on jopa nousta kakkospaikalle ohi viime kauden mestari SaPKon, joka on imatralaisia kaksi pistettä edellä.

K-Vantaan otteet ovat myös olleet varsin mallikasta tekemistä, viime kauden hopeajoukkue löytyy tällä hetkellä taulukosta sijalta 4, pisteitä Kiekko-Vantaa on saalistanut 75. Vantaalla jäljellä olevista otteluista ei myöskään panosta puutu, sillä TuTo on vantaalaisia kolme pistettä perässä joten runkosarjan loppuun vielä jaossa olevat pisteet olisivat K-Vantaalle todella isoja pinnoja.

Ketterä vahvistui siirtorajalla Jukureista saapuneilla hyökkääjä Janne Kumpulaisella sekä Risto Mattilalla.

Koko Mestiksen pistepörssiä johtava Ketterän Joona Jääskeläinen on tovereineen niin kovassa vedossa että sarjan kuumimpana joukkueena pelimerkit on väkisinkin iskettävä vierailija Ketterän leiriin seuraavanlaisesti..:

Pelivalinta: Ketterä (Tasapelissä panos palautetaan – Varsinainen peliaika)

Kerroin: 2.00 @Unibet

Panossuositus: 7/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *