KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon MM-kisat

Välierä Kanada – Sveitsi, lauantaina klo 20:15.

Lauantai-iltapäivän toisessa välierässä Ruotsi varmisti paikan huomiseen finaaliin murjomalla USA:n peräti lukemin 6-0.

Kanada kukisti jatkoajalla puolivälierässä Venäjän luvuin 4-5. Sveitsi puolestaan onnistui lähettämään Suomen ulos kisoista voittamalla Leijonat luvuin 2-3. Sveitsiä ei Kanadalla ole siis missään nimessä varaa aliarvioida, tai muutoin voi Kanadan tähtisikermälle käydä kylmät.

Kanadan maalivahtipeli tulee olemaan isossa roolissa, sillä mitään mestarillisia esityksiä ei Kuemper-McElhinney kaksikko kuitenkaan ole esittäneet. Näitä hieman nimekkäämpiä vastustajia vastaan, kuten USA, Suomi ja viimeisimpänä Venäjä, verkko kuitenkin pöllysi kiitettävästi myös omissa.

Sveitsille teki todella hyvää saada NHL-miehet Roman Josi ja Kevin Fiala mukaan ryhmäänsä, sillä nämä herrat tulevat vielä nousemaan arvoon arvaamattomaan. Mikäli Genoni jatkaa samanlaisia otteita maalinsa suulla kuin Suomea vastaan nähtiin ja koko muu Sveitsin joukkue pystyy pimentämään etunenässä Connor McDavidin, on Sveitsillä kaikki saumat finaaliin olemassa.

Kanadan ryhmä on eittämättä todella nimekäs ja joukkue lähtee tähän toiseen välierään selvänä ennakkosuosikkina, mutta mihinkään varsinaisiin murskalukemiin en jaksa uskoa. Sveitsi tulee kiusaamaan isompaansa todella, todella pitkään.

Pelivalinta: Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia – Varsinainen peliaika

Kerroin: 1.76 @

Panossuositus: 5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!