Salibandyliiga 14.10

KooVee-Oilers

Salibandyliigassa pelataan jälleen ja katseemme kiinnittyy Tampereelle uudelle AutoCenter-Areenalle, jossa KooVee isännöi Oilersia klo 18.30 alkavassa ottelussa.

Kotijoukkue kävi vihjeemme mukaisesti laittamassa TPS:n ahtaalle torstaina häviten ottelun lopulta jatkoajalla lukemin 4-3. Turkulaiset saivat pidettyä KooVeen tehokkaan ykköskentän aisoissa, mutta tamperelaisten onneksi ratkaisjoita löytyi tällä kertaa muista kentistä ja varsinkin KooVeen kakkoskentällinen pelasi raikkaan ottelun. Vaikka kova ykkösnyrkki onnistuikin maalinteossa vain kertaalleen loi se silti tukun hyviä maalipaikkoja ja oli kentällä ollessaan antavana osapuolena. Tamperelaiset lähtevät otteluun samalla kokoonpanolla jolla se operoi TPS:n vieraana. Poissaolijoita edelleen Jasse Kuusisto sekä Tuomas Aho, maalilla vartioi Arvid Vonk.

Oilersin voitokas alkukausi päättyi viimeottelussa kun KrP kukisti Öljymiehet rangaistuslaukauksilla luvin 5-4. Nyt joukkue on saanut huilata puolitoista viikkoa ja akut ovat varmasti täynnä kun se matkaa Tampereelle. Espoolaiset ovat pelanneet viihdyttävää salibandya kotiluolassaan, mutta vieraissa meno on totutun nihkeää. KrP:tä vastaan Oilers tyri pitkän kahdenmiehen ylivoiman ja Kuopiossa joukkue päästi Welhot omilla virheillään peliin mukaan. Tännän vierailta vaaditaan ehjä 60 minuuttinen mikäli se mielii täyden pistepotin ottaa mukaansa. Oilers pääsee täydellä rosterilla matkaan ja maalilla aloittaa Joonas Kaltiainen.

KooVee on alkukaudesta osoittanut että se pystyy joka ilta taistelemaan voitosta. Turussa sen ykkösnyrkki pidettiin kurissa mutta tänään vastus ei ole läheskään yhtä puolustusorientoitunut mitä TPS oli. Oilersin vieraspelikyvykkyys on vieläkin pieni arvoitus eikä sille tarjotut 1,70 kertoimet herätä suurta innostusta allekirjoittaneen suunnalla. Vieraiden pitkä pelitauko voi tuottaa pieniä ongelmia varsinkin ottelun alussa eikä Oilers juuri hirveän hyvin ole viime vuosina Tampereella viihtynyt.

 

Pelivalinta

KooVee-Oilers

KooVee yli 4,5 maalia @1,85

Panos 6/10

 talletusbonus

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *