Salibandyliiga 8.11

KooVee-Salba

Salibandyn maajoukkuetauko on nyt lusittu ja liigapelit valtaavat jälleen areenat. Tänään kotimaista liigaa pelataan kahden ottelun voimin. Ensiksi nostetaan pöydälle Tampereen KooVeen ja Rauman Salban välinen mittelö. Ottelu alkaa klo 18.30.

KooVee sai kaudelleen tuloksellisesti huonon lähdön, mutta joukkueen peliesitykset ovat silti olleet hyvällä tasolla koko alkukauden. Nyt kahdeksan ottelun jälkeen joukkue majailee sarjataulukon sijalla 9. Pisteitä se on saalistanut viidestä ottelusta joista voittoja on kolme. KooVee:sta puhuttaessa on aina nostettava esille sen jäätävän kova ykköskentällinen. Herrat Koljonen, Salomaa ja Reunamäki ovat tehneet noin puolet joukkueen 43 maalista ja ovat siis joukkueen ylivoimainen syömähammas. Ykkösnyrkin takana on ollut hiljaisempaa, mutta kelpo pelimiestä on sielläkin Jasse Kuusiston ja Tuomas Ahon muodossa. Maalilla torjuu tänäänkin Arvid Vonk, joka on varmasti yksi sarjan aliarvostetuimmista maalivahdeista.

Salba sai katkaistua viiden ottelun tappioputken Steelersin kustannuksella juuri ennen maajoukkuetaukoa lukemin 9-5. Sitä ennen se haastoi hyvin Classicin ja Oilersin vieraissa joista ei kuitenkaan pisteitä käteen jäänyt. Jos on kotijoukkueen avausviisikko hyvässä lennossa, niin samaa voidaan sanoa Salban ykkösnyrkistä, jossa Jani Lehtoniemi sekä Antti Vuorinen painoivat molemmat hatullisen Steelersin verkkoon. Enemmän voidaan vielä odottaa etenkin Erik Härköseltä, joka on tehtaillut seitsemään otteluun vain 4 pistettä. Maalilla aloittaa tänään Teemu Kortelainen, joka ei tasoltaan aivan kotijoukkueen Vonkille pärjää.

Ottelu on molemmille tärkeä ja nämä ovat niitä otteluita joissa kohdataan ns ”päävastustaja”. Molempien joukkueiden ykkösviisikot ovat hyvässä vireessä, mutta allekirjoittaneen papereissa KooVeen ykkönen on kaiken kaikkiaan laadukkaampi kuin Salban vastaava. KooVeen alemmat kentät ovat pystyneet luomaan hyviä tilanteita pelistä toiseen mutta Salban kakkos ja kolmos kentät ovat olleet enemmän tai vähemmän pimennossa. KooVee on osannut hyödyntää maajoukkuetauon varmasti vieraita paremmin ja on ottelussa oikeutetusti selvä ennakkosuosikki. Kotijoukkueen voiton arvio on noin 62% joten panokset isketään Tamperelaisille!

 

Pelivalinta

KooVee-Salba

KooVee @1,65

Panos 8/10

 netticasino vedonlyönti

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *