Salibandyliiga 4.3

KooVee – TPS

Salibandyliigassa vedellään runkosarjan osalta viimeisiä ja kilpailu lopullisista sijoituksista käy kutkuttavana. Tänään pelataan neljän ottelun voimin ja eniten mielenkiintoa herättää Tampereen KooVeen ja Turun Palloseuran välinen ottelu. Peli käyntiin Tampereen AutoCenter Areenalla klo 18.30

Kotijoukkue KooVee joutui entistä tukalempaan tilanteeseen hävittyään perjantaina Welhoille lukemin 2-5. KooVee löytyy sarjasta toiseksi viimeiseltä sijalta ja matkaa suoraan säilymiseen oikeuttavaan 11. sijaan on matkaa jo neljä pistettä. Tamperelaisten päätavoite on pitää viimeisenä oleva Salba takanaan, jotta joukkue välttäisi suoraa sarjasta putoamisen. KooVee elää täysin ykkösviisikkonsa voimin eikä runko kärjen takana suoraasanottuna ole aivan liigatasoa. Kotipeleistä tamperelaiset ovat kuluvalla kaudella napanneet voiton ainoastaan yhden kerran ja oletettavsti enempää ei myöskään ole tulossa. Kooveen ykkösnyrkki otetaan tänäänkin vastustajan toimesta erityistarkkailuun, joten tehoja täytyisi tulla alemmista ketjuista. Maalilla aloittanee Arvid Vonk, joka jälleen joutuu tekemättömän paikan eteen.

TPS taistelee teorissa vielä kotiedusta pudotuspeleihin, mutta se vaatisi edellä olevien joukkueiden suuria notkahduksia. Ennen illan kamppailua Palloseura on sijalla kuusi ja ainoastaan SPV voi tiputtaa sitä vielä pykälää alemmas. TPS kohtaa runkosarjan viimeisessä ottelussa ylivoimaisen Classicin, joten voitto tänään KooVeesta olisi turkulaisille sikäli tärkeä että pistetili kasvaisi vielä nykyisestä. Tepsi on ollut jälleen totutun vahva puolustussuuntaan ja ainoastaan Classic on päästänyt sarjassa vähemmän maaleja omiin. Turkulaiset ovat läpi kauden takkuilleet tehottomuuden kanssa mutta hyvällä puolustuspelillä on pisteitä ropissut kiitettävästi. Vierasjoukkue on nyt kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa ja pääsee Tampereellekkin terveellä kokoonpanolla. Maalilla aloittaa kakkostorjuja Santtu Ylänen mutta rautaisen puolustuksen edessä tällä ei suurta vaikutusta arvioon ole.

KooVee tarvitsisi kipeästi pisteitä mutta se joutuu hankalaan tilanteeseen kun pisteitä kaivattaisiin myös TPS-leirissä. Viime ottelussa Welhot pimensi KooVee-hyökkäyksen hyvällä puolustuspelillä ja kun TPS on vielä paria pykälää orientoituneempi ja vahvempi ryhmä kuin sarjanousija Welhot, tulee KooVeelle tänään tukala iltapuhde. Historian valossa KooVee on napsinut turkulaisten päänahkaa kotisalissa hyvinkin tiuhaan tahtiin mutta tämän kauden kotipelaaminen ja taso ylipäätänsä on viime vuosia selvästi heikompaa. Ottelussa tuskin maalijuhlaa taaskaan nähdään, joten tamperelaisia tuskin kentälle teurastetaan. Joka tapauksessa jokin muu tulos kuin vierasvoitto olisi peinimuotoinen yllätys. TPS:n kertoimet ovat kauttaaltaan todella korkealla ja ne kelpaavat heittämällä sunnuntain peleihin!

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 4.3

KooVee-TPS

 logo

TPS @1,85

Panos 9/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *