KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jalkapallon Ykkönen

KTP – KPV, klo 18:30.

Kotkassa pelataan tänään Ykkösen ainoana otteluna KTP:n ja KPV:n välinen taisto, jossa on omalla tavallaan normaalia suuremmat panokset pelissä.

KTP, Kotkan oma ylpeyden aihe, joukkue jonka alunperin piti pelata tällä kaudella Kakkosessa, mutta saikin kabinettipäätöksellä paikan Ykkösestä, hätyyttelee parhaillaan jo aivan kärkijoukkueiden perässä. Toki sarjassa tullaan pelaamaan paljon otteluita vielä ristiin ja muutama voitto/tappio perätysten voi heitellä joukkueiden sijoituksia taulukossa paljonkin.

KTP on napsinut kotikentällään Arto Tolsa Areenalla nyt neljä täyttä pistepottia perätysten, viimeisimpänä HIFK kaatui lukemin 2-1 Aleksi Pahkasalon upealla lisäajan maalilla. Tätä ennen kotkalaispyhätön karuuden ovat saaneet kokea JJK, AC Oulu ja Kajaani. Jos ihan tarkkoja ollaan, niin KTP on hävinnyt kotikentällään ainoastaan kertaalleen kesäkuussa pelatussa ottelussa Pietarsaaren Jaroa vastaan käsimaalilla luvuin 0-1.

KPV:n tavoitteena ei ole enempää eikä vähempää kuin nousu Veikkausliigaan ensi kaudeksi. Joukkueen otteet pelikentällä tämän kauden osalta ovat olleet aikamoista vuoristorataa ja tasaisuus otteista on ollut kadoksissa. Tänään KPV nostaisi itsensä voitolla nelostilalta ainakin hetkellisesti kakkostilalle karsijan paikalle (HIFK:lla rästiottelu torstaina). Puolestaan mikäli KTP jatkaa tänään hienoja otteita kotonaan, tulee ainakin kakkossijan tavoittelusta vähintäänkin mielenkiintoinen loppukauden osalta.

Juuri kun KTP on saanut pelaamisen uomiinsa, on joukkueelle tullut takapakkia loukkaantumisten osalta. Tänään kotkalaisten kokoonpanosta poissa ovat Yerai Vilaboa, Quincy Osei, Filipe Mello sekä Niko Ikävalko. KTP joutuu siis laittamaan keskikenttänsä täysin uuteen muotoon mitä viime peleissä on nähty. Positiivisena asiana Jean Silvan paluu rannevamman jäljiltä takaisin kokoonpanoon.

KTP:n avauskokoonpano:

1 Koski, 13 Coubronne, 2 Manel, 4 Pasi, 5 Dolivo, 62 Laitinen, 23 Lindfors, 28 Kekkonen, 7 Tarvonen, 8 Oksanen, 10 Pahkasalo

Vaihtopenkki: 32 Piirainen, 20 Watson-Siriboe, 38 Paavola, 3 Mahlamäki, 19 Eerola, 39 Lassila, 9 Silva

KPV:n avauskokoonpano:

22 Marttinen, 25 Chantzopoulos, 3 Josimov, 5 Koskimaa, 77 Hinestroza, 30 Huuhka, 8 Mannström, 90 Byskata, 99 Yaroshenko, 17 Multanen, 36 Marin

Kotkaan on luvattu sadetta ottelun ajaksi. Nähtäväksi jää saako KTP keskikentän ja laitapelaamisen toimimaan suurista poissaoloista huolimatta. KPV:n leirissä oltaisiin varmasti tyytyväisiä tasapelipisteeseenkin, mutta nyt on pakko pelata vierasvoittoa sillä niin kovaa kerrointa siihen on tarjolla. Multasen Kalle ratkaisee tänään.

Pelivalinta: KPV

Kerroin: 2.90@bet365

Panossuositus: 6/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!