Jalkapallon Kakkonen, Lohko A

KTP – PEPO, klo 18:30

Pelivalinta: KTP

Kerroin: 1.87 @

Panossuositus: 8/10

– Kakkosen lohko A:n kärkitaiston kannalta ottelu on molemmille todella tärkeä. Molemmat joukkueet ovat pelanneet yhteensä 18 ottelua ja ”Lilat” on tällä hetkellä lohkon kärkipaikalla kahden pisteen erolla kotkalaisiin. PEPOlle tästä ottelusta täysi pistepotti olisi todella kova juttu, sillä silloin kaulaa kotkalaisiin olisi jo viisi pistettä ja ko. ottelun jälkeen pelejä on jäljellä molemmilla enää 3.

Molemmat joukkueet saivat hieman ulkopuolista apua kärkitaiston osalta Klubi 04:n hävittyä sunnuntaina kotipelissään FC Kiffenille lukemin 1-2.

KTP:llä on pelaajamateriaalinsa puolesta kenties koko Kakkosen paras porukka kasassa, mutta kotkalaiset ovat paikka paikoin sortuneet turhiin pistemenetyksiin niissä peleissä, joissa olisi ollut mahdollisuus kuroa etumatkaa joukkueen pitäessä jo hallussaan lohkon kärkipaikkaa.

Kotkassa joukkueen kokoonpano on elänyt läpi koko kauden. Puolustuksesta lähti kesken kauden ottelukohtaisella sopimuksella joukkueessa operoinut toppari Tuomo Turunen ja hänen paikalleen ei ole korvaajaa hankittu. Keskikentälle hankittiin niin ikään kesken kauden muutaman kuukauden sopimuksella loistavia otteita esittänyt Quincy Osei, joka kuitenkin sai sopimuksen ulkomaille ja näin ollen myös Osei jätti KTP:n. Osein lähtöön kuitenkin reagoitiin hankkimalla nuori Abdulkadir Said Ahmed ja GrIFK:stä vastikään joukkueeseen saapunut Faraz Ahadi.

KTP on hävinnyt kotonaan Arto Tolsa Areenalla ainoastaan kertaalleen (Legirus Inter 3-4) ja PEPO puolestaan on esittämillään otteilla noussut lohkon kovimmaksi vierasjoukkueeksi saldolla 7-0-1. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen kesäkuun lopulla päättyi KTP:n 1-2 vierasvoittoon.

Poissaoloista sen verran että KTP:ltä sivussa ovat varmuudella korttitilin täyttymisen vuoksi joukkueen luottotoppari Sebastian Dolivo, sekä jalkavammasta kärsivä hyökkäyspään Niko Ikävalko.

Kaikki paineethan tässä on sysätty Kotkan suuntaan, sillä tappio repisi eron jo viiteen pisteeseen ja se voi olla nousukarsintahaaveiden suhteen liikaa. Voitolla KTP nousisi pisteen erolla sarjakärkeen ja kaikki olisi taas omissa käsissä loppukauden osalta. Tasapelikään ei mikään maailmanloppu olisi, mutta silloin tarvittaisiin jo puppelointia PEPOlta sarjan loppuohjelman suhteen. Hermes Palominon kanssa saa kotkalaispuolustus olla tarkkana, sillä kyseinen herra on paukuttanut tähän mennessä jo 11 kaappia PEPO:lle

Uskon että kotkalaiset (ja muut kymenlaaksolaiset) löytävät sankoin joukoin lehtereille ja kotiyleisön tuella pisteet tulevat jäämään Kotkaan.

KTP:n mahdollinen avauskokoonpano:

———–Tarvonen———–
Lucas—–Nykänen—–Shala
———Kvist—–Ahadi——
Tiago—Tyyskä–Pasi—-Manel
————–Koski————

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *